Смертоносный дождь в Киеве

17 май, 00:24

В Києві під час страшної нічної грози загинув 42-річний чоловік. Блискавка влучила в його будинок і спалахнула пожежа. Після зливи в кількох районах столиці утворилися величезні провалля.

Такої грози столиця не бачила вже давно. Сигналізація автомобілів не змовкала всю ніч. Вийти надвір було просто неможливо. Водії, котрі не встигли повернутися додому до початку зливи, потрапили у скруту. Дороги перетворитися на суцільні річки. Не легше й пішоходам. Отакою під час зливи була вулиця Бажана.

А ось - підземний перехід на Позняках, його затоплює під час кожного дощу. І вже вранці в центрі Києва під асфальт, підмитий великою кількістю води, ледь не провалився автомобіль. Вирва утворилася просто на проїжджій частині. Втім, комунальники ще досліджують, чому це сталося. Кажуть, не тільки через дощ.

Олександр Овсієнко, головний інженер КП ШЕУ Шевченківського району м. Києва:

- Предварительно причина - поврежденная труба подводная, которая идет от предприятия и включена в городскую канализацию. Когда будет ликвидирована течь в трубе, будут проводиться восстановительные работы по ремонту асфальтобетонного покрытия.

Шалений потік води на розі Глибочицької і Кудрявського узвозу наніс метровий насип піску з сусіднього будівельного майданчика. Зі слів місцевих охоронців, у мулі застрягло до десятка автівок. Весь ранок дорогу розчищала спецтехніка. На вихідні у столиці синоптики також прогнозують дощі та грози.

Источник


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/338767.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua