В Киеве продолжают бойкотировать российские АЗС

16 май, 14:00

У четвер, 15 травня, активісти Громадянського руху «Відсіч» (спільно з волонтерами) провели у Києві акцію на АЗС ТНК, що за адресою Московський просп., 25, в рамках всеукраїнської акції бойкоту російських заправок. Учасники акції символічно продемонстрували, що купівля бензину на російських заправках — це фінансування російської військової агресії проти України.

 

На думку активістів, багато хто з українців, заправляючись на російських АЗС, не усвідомлює, що нафтогазовий бізнес є основним джерелом доходів Російської Федерації — країни, що вже окупувала значну частину української території та прагне поневолити всю Україну. Цей бізнес особисто контролює російський фюрер Путін, він спрямовує доходи з продажу бензину на подальше загарбання України, на вбивство українських вояків та мирних громадян. Тож метою акції було донести до українських водіїв, що купуючи російський бензин, вони фактично стають співучасниками цих убивств.

 

Щоб пояснити українським громадянам увесь масштаб загрози від купівлі російського бензину, активісти організували видовищне дійство в стилі екшн. Одним із персонажів дійства була загарбниця Росія — у властивому кокошнику вона «кокошила» українців, що прийшли на АЗС. Після акції на заправці лишилися моторошні силуети вбитих країною-агресором людей. Таке видовище справило враження на багатьох автомобілістів, що приїхали на АЗС заправитися. Переважна більшість із них казали, що більше не послуговуватимуться російськими заправками.

 

Відповідні акції бойкоту російських АЗС пройшли в інших містах України - Житомирі, Вінниці, Херсоні, Миколаєві, Львові, Черкасах, Дніпропетровську.

 

Координатор: 063 452 97 09 (Катерина)


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/338735.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua