Стецькив: мы должны как можно быстрее перекрыть границы и ввести визовый режим с Россией

05 май, 13:14

Україна повинна якнайшвидше перекрити кордони з Російською Федерацією і запровадити візовий режим для її громадян, аби припинити диверсійну війну на своїй території. Про це заявив Тарас Стецьків, координатор виборчої кампанії кандидата в президенти Анатолія Гриценка по Західній Україні. Так Стецьків прокоментував інформацію про участь російських громадян та військових підрозділів у бойових діях на Донбасі та в Одесі.

«Як насправді перекриті кордони з Росією? Чому терористи з російськими паспортами продовжують з’являтися по всій Україні, а не лише в прикордонних областях? Кордон має бути повністю перекритий і укріплений. Для правового оформлення цієї нагальної потреби, слід якнайшвидше запровадити візовий режим з фашистською Росією. До речі, уведення такого режиму дуже сприятиме безвізовим поїздкам українців до Євросоюзу. Представники ЄС задовго до російського вторгнення давали це зрозуміти», – сказав Тарас Стецьків.

На думку Стецьківа, перекриття кордону та запровадження візового режиму є також неминучими з політико-правової точки зору в умовах російської агресії.

«Анатолій Гриценко ще до початку диверсійної війни на Донбасі заявив: жодні двосторонні взаємини України з РФ неможливі, поки Путін при владі, а Крим не повернуто. Однак влада ховає голову в пісок від нової міжнародної реальності, вона неспроможна політично очолити оборону України від агресора», – відзначив Тарас Стецьків.

Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/337378.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua