Украина должнв выйти из СНГ и Договора о дружбе с Россией - Стецькив

05 май, 10:39

Україна має припинити участь у Співдружності Незалежних Держав (СНД) та розірвати Договір про дружбу, співробітництво і партнерство з Росією, вважає Тарас Стецьків, координатор виборчої кампанії кандидата в президенти України Анатолія Гриценка по Західній Україні. Так Стецьків прокоментував інформацію про участь російських громадян та військових підрозділів у бойових діях на Донбасі та в Одесі.

«Ще 4 квітня представник України офіційно пообіцяв «розглянути питання» про вихід нашої країни з СНД. 29 квітня МЗС досі «розробляло алгоритм» для цього. Ви його в мікроскоп розглядаєте? Негайно вийти з цієї постімперської «Співдружності» – і остаточно обвалити її, засвідчивши самотність фашистського агресора Росії! Чому досі не внесений і не розглянутий в сесійній залі урядовий законопроект про денонсацію «Договору про дружбу, співробітництво і партнерство» з РФ? Скільки ще українців мають закатувати російські спецназівці, щоби ми юридично припинили цю аморальну «дружбу»?», – сказав Тарас Стецьків.

За словами Стецьківа, такі кроки необхідні в якості дипломатичних та економічних санкцій України проти Росії, демонстрації політичної волі держави.

«Уже весь світ переконався, що проти нас діють професійні диверсійні загони, сучасну армійську зброю і техніку для яких постійно перекидають з Росії. Іншими словами, Путін не зупинився на Криму й посилює диверсійну війну в материковій Україні. Вмовляння, заклики, погрози і «женевські папірці» правлячої команди тимошенківців не вплинули на кремлівського фюрера. Мусимо перейти до рішучих дипломатичних та економічних дій! Анатолій Гриценко давно констатував: жодні двосторонні взаємини України з РФ неможливі, поки Путін при владі, а Крим не повернуто.Час привести міжнародно-правову базу у відповідність до реальності», –  заявив Тарас Стецьків.

Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/337367.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua