Под Запорожьем обнаружили незаконную аренду земли возле Днепра на сумму 2 млн грн

25 апр, 12:30

Запорізькою міжрайонною екологічною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками злочинів, передбачених ч. 2 ст. 364-1 (Зловживання повноваженнями службовою особою юридичної особи приватного права) та ч. 2 ст. 366 (службове підроблення) КК України, кваліфікуючими ознаками яких є спричинення тяжких наслідків державі.

 

Установлено, що земельна ділянка загальною площею близько 6 га та вартість 2 млн. грн, розташована на території Балабинської сільської ради Запорізького району в межах прибережної захисної смуги Каховського водосховища річки Дніпро, внаслідок службового підроблення і зловживання повноваженнями посадовими особами Запорізької районної державної адміністрації та Обслуговуючого дачного кооперативу «Домаха», була незаконно надана в оренду юридичній особі.

 

Вказана ділянка використовувалась не за цільовим призначенням, тому її стан та природні властивості, як частки прибережних захисних смуг річок Дніпро та Домаха, погіршились.

 

Під час досудового розслідування з метою захисту інтересів громади та держави міжрайонною екологічною прокуратурою будуть вжиті заходи представницького характеру.

 

Прес-служба Дніпровської  екологічної прокуратури


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/336349.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua