Ужасный инцидент на киевской дороге из-за женщины

28 мар, 07:23

Ця історія сталася 25 березня о десятій годині вечора в Солом’янському районі Києва. Автомобіль, за кермом якого була молода жінка, заглух на світлофорі. Поруч проходив вантажник, який запропонував їй допомогу.

Чоловік декілька десятків метрів штовхав машину, але двигун не заводився. Несподівано з'явився ще один помічник – таксист, який теж взяв участь в штовханні автомобіля. Всі спроби чоловіків та власниці несправного авто були марні. Вантажник почав підказувати дівчині, що саме треба в цій ситуації зробити, аби двигун запрацював. В цей час таксист заявив, що вони з дівчиною розберуться й без нього. Між чоловіками виникла сварка, що переросла в бійку.

Підсумок чоловічої нестриманості: вантажника з проникаючим пораненням грудної клітки доставлено в лікарню на операційний стіл, таксист потрапив у розшук.

Оперативники відділу карного розшуку районної міліції розшукали таксиста через два дні.

Наразі для встановлення всіх деталей в цій справі проводяться слідчі дії. Кримінальне провадження відкрито за частиною 1 статті 121 УК України "Нанесення тяжких тілесних ушкоджень". Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 8 років.

Источник


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/333305.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua