В Киеве «под шумок» появляются незаконные автостоянки

01 мар, 08:03

У дворі житлових будинків № 12 та 14 по вул. Львівській у Святошинському районі м. Києва невідомі почали облаштовувати автомобільну стоянку.

Про це "Хрещатику" повідомив голова постійної комісії Київської міської ради з питань екологічної політики Денис Москаль.

«У двір між будинками № 12 та 14 по вул. Львівській, де зазвичай граються діти, почали заїжджати вантажівки з глиною та щебенем. Місцеві мешканці стверджують, що невідомі починають облаштовувати автомобільну стоянку у дворі їхніх будинків. Святошинці виступають категорично проти перетворення на автостоянку подвір’я, на якому вони відпочивають та граються діти», - наголосив Денис Москаль.

Депутат спрямував депутатські звернення до голови Київської міської державної адміністрації В. Макеєнка, голови Святошинської РДА Ю. Бондаря, столичної прокуратури та міліції з вимогою вжити вичерпних заходів для зупинення будівництва автостоянки у дворі житлових будинків.

«Невідомі особи без жодних документів розпочинають будівництво автостоянки. Це прибудинкова територія, на якій ніхто не має права нічого будувати! Керівники міста і району зобов’язані зупинити це безчинство і зберегти дворову територію для потреб мешканців», - підкреслив політик.

Источник


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/330564.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua