В Киеве уничтожают последнюю символику

01 мар, 00:53

У київському метро більше немає станцій, які б прикрашала символіка радянських часів. У столичному метрополітені на станції метро Театральна зняли гасла радянських часів, які розміщувалися на колонах станції, і найближчим часом буде демонтований барельєф Леніна, повідомили УНІАН у прес-службі КП Київський метрополітен.

Як зазначив співрозмовник агентства, рішення було ухвалене у зв’язку із відповідним зверненням Самооборони Майдану і громадської організації Майдан. На даний час уже зняті 24 таблички з гаслами. Вони є власністю метрополітену, тому поки що будуть залишатися на підприємстві.

Що стосується барельєфа Леніна, то його демонтувати, як пояснює прес-служба, непросто, оскільки він важить до шести тонн. У зв’язку з цим на даний час фахівці працюють над планом його демонтажу. За словами співробітника прес-служби, у київському метро більше немає станцій, які б прикрашала символіка радянських часів.

В останні місяці в Україні відбувається масовий демонтаж пам’ятників Леніну. Раніше повідомлялося, що активісти знесли пам’ятники Леніну у Полтаві, Чернігові, Житомирі, Миколаєві, Харкові, Дніпропетровську, у Хмельницькій області.

Источник


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/330561.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua