Массовые пожары в киевском районе

22 фев, 07:03

За останню добу в Святошині горіло чотири автомобілі та три споруди. Про це "Хрещатику" повідомили в святошинській РДА.

20 лютого 2014 року в Святошинському районі на проспекті Леся Курбаса, 3-в, сталося загоряння легкового автомобіля марки «Славута».

Щоб уникнути загоряння автомобілів, що знаходились поруч, силами мешканців будинку вогонь було ліквідовано ще до прибуття рятувальників.

Також сталося загоряння автомобіля марки «Джелі» по вулиці Жолудева, 8-а та автомобіля марки ЗИЛ-131 (Конг) на вулиці Наумова, 27. В останнього автомобіля сильно пошкоджені кузов та електрообладнання.

На Брест-Литовському проспекті, 17 повністю згорів автомобіль марки ЗИЛ-131 (Конг). Причини загоряння автомобілів наразі з’ясовуються, за фактами загоряння ведеться слідство.

Та палали вночі не лише автомобілі.

Близько другої години ночі на бульварі Ромена Роллана, 9 горів кіоск «Родинна ковбаска». В результаті пожежі повністю вигоріли двері кіоску, закопчені стіни та стеля. Наразі розшукується власник кіоску та підраховуються завдані збитки.

О 04.35 на диспетчерський пункт зв’язку чергової частини Святошинського району надійшло повідомлення про пожежу в двоповерховому дерев’яному сараї на вулиці Садова, де розташований ЖБК «Нивки». Ще до прибуття рятувальників сарай вигорів вщент.

О 16.57 очевидці зателефонували до Святошинського РУГУ ДСНС України в місті Києві повідомивши про пожежу в дев’ятиповерховому будинку на вулиці Уборевича, 9. Вогонь на кухні в квартирі №2 на першому поверсі рятувальникам вдалося ліквідувати о 17.12. Вогнем було пошкоджено електровитяжку, кухонні меблі, газову плиту. Однією з причин виникнення пожежі експерти вважають коротке замикання у витяжці.

Причини пожежі наразі з’ясовуються.

На щастя, ніхто з мешканців квартири не постраждав.

Источник


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/329878.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua