Жестокое избиение беспомощного киевлянина в центре столицы

13 фев, 00:04

У Подільському районі столиці громадянин Грузії побив 76- річного киянина. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ГУМВС України в м. Києві.

За словами правоохоронців, нападник наніс тілесні ушкодження похилому чоловіку та вирвав з рук пакет, в якому знаходився мобільний телефон і гроші. Після чого намагався втекти. Нападника зупинив перехожий чоловік, який викликав міліцію та “швидку”. Потерпілого доставлено у відділення нейрохірургії лікарні швидкої допомоги міста Києва.

"Правоохоронці, прибувши на місце пригоди, затримали зловмисника та доставили його до Подільського районного управління міліції. Встановлено, що затриманий громадянин Грузії раніше судимий, на Україну приїхав пів року тому, підробляв на будівництві різноробочим. Бажання роздобути грошей злочинним та насильницьким шляхом було для чоловіка звичною справою",- розповіли у прес-службі.

Наразі міліція перевіряє затриманого на можливу причетність до інших аналогічних злочинів в місті Києві. Слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за кваліфікацією ст. 187 Кримінального Кодексу України.

Источник


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/328852.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua