Киев превратился в настоящий автомобильный ад

05 фев, 03:24

У Києві продовжують палити автомобілі. Упродовж останньої доби у столиці згоріли 8 автомобілів, йдеться у повідомленні ДСНС міста Києва.

Перше займання виникло в Солом’янському районі 3 лютого приблизно о 17:00. На проїжджій частині дороги на просп. Перемоги, 49/2 під час руху в автомобілі марки BMWX5 у моторному відсіці спалахнула пожежа. Вогонь пошкодив утеплювач капота.

Наступний виїзд рятувальники здійснили 4 лютого на вул. Малиновського, 25. У дворі 9-поверхового житлового будинку спалахнула припаркована автівка Opel Omega. Вогнем пошкоджено капот, моторний відсік, фари, передні колеса, лакофарбове покриття автомобіля.
 
На Оболоні у дворі 9-поверхового житлового будинку на вул. Ярослава Івашкевича, 3 загорівся автомобіль Hyundai. Внаслідок пожежі в авто пошкоджено моторний відсік, скло та лакофарбове покриття.

Дніпровські рятувальники отримали повідомлення про загоряння автомобіля Opel Omega на Дніпровській набережній, 7-а. Прибувши за вказаною адресою, рятувальники побачили, що вогонь виходить із-під капота автівки. Фахівці встановили, що осередок пожежі був у моторному відсіку легковика. Вогнем пошкоджено моторний відсік, колеса, лобове скло, панель приладів.

На вул. Щербакова, 51-в, де у дворі 5-поверхового житлового будинку горів Opel Vectra. Унаслідок пожежі було пошкоджено моторний відсік, салон і лакофарбове покриття автомобіля.

У Голосіївському районі міста близько пів на п’яту ранку також горіла автівка у дворі 9-поверхового житлового будинку на вул. Голосіївській, 5: у припаркованому автомобілі Ford спалахнула пожежа. Полум’я знищило і пошкодило салон, панель приладів і лакофарбове покриття автомобіля.   

Солом’янські рятувальники виїхали на ліквідацію займання в авто у дворі 5-поверхового житлового будинку на вул. Златопільській, 4 в моторному відсіку автомобіля Peugeot 407 виникла пожежа. За 10 хвилин вогнеборці ліквідували займання. Вогонь знищив і пошкодив моторний відсік, фари, бампер, капот та крила легковика.
 
Останній виїзд за цю добу рятувальники здійснили о 06:18. На узбіччі проїжджої частини дороги на Харківському шосе, 144 сталося коротке замикання електропроводів із наступним займанням у припаркованому автомобілі ВАЗ-2109. На допомогу прибули дарницькі рятувальники. О 06:37 пожежу вдалося погасити. Вогонь встиг пошкодити моторний відсік і салон авто.
 
Остаточні причини виникнення пожеж встановлюють. Жертв і постраждалих у цих випадках немає.

Нагадаємо: у ніч проти 30 січня у Києві невідомі підпалили понад 20 автомобілів, у ніч проти 1 лютого – 8 автівок, 3 лютого горіли чотири авто.

Джерело: День

Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/328001.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua