Жестокое нападение с ножом в больничной палате в Симферополе

05 фев, 07:33

Співробітники Сімферопольського районного відділу міліції у короткий термін встановили особу та затримали одного з підозрюваних у вчиненні розбійного нападу на пацієнта однієї з лікарень Сімферопольського району. Нападником виявився раніше судимий за аналогічні злочини 35-річний чоловік. Місцезнаходження ще двох подільників затриманого встановлюється.

Близько 22-ої години в чергову частину Сімферопольського РВВС звернувся житель району із заявою про те, що на нього в палаті лікарні напали троє чоловіків і відняли особисті речі. За словами постраждалого, він уже спав, коли до палати увірвалися троє незнайомих чоловіків і, погрожуючи ножем, вимагали віддати цінності. Під погрозою ножем заявник віддав грабіжникам планшет, мобільний телефон, ТВ-тюнер, 1000 гривень і зняв з руки годинник.

Співробітникам сектора карного розшуку в ході оперативно-розшукової роботи тієї ж ночі вдалося встановити особу одного зі зловмисників. Його причетність до розбійного нападу підтверджується наявністю відбитків пальців на місці злочину.

Міліціонери затримали раніше неодноразово судимого за грабежі та вимагання підозрюваного вранці наступного дня за його місцем проживання. У кімнаті сімферопольця був виявлений викрадений вночі ТВ-тюнер, а на його руці красувався годинник потерпілого.

Наразі зловмисник затриманий, йому обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. За вчинення діяння, передбаченого ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб), кримчанину загрожує позбавлення волі строком до 10 років з конфіскацією майна.

За даним кримінальним правопорушенням ведеться слідство, встановлюються інші учасники нападу і місцезнаходження речей потерпілого.

Источник


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/327979.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua