В Киеве ищут киллера

05 фев, 00:25

Слідчі відпрацьовують інформацію, що до вбивств на вул. Грушевського причетна невідома жінка.

Про це Коментарям повідомили в прес-службі МВС.

«Останнім часом у ЗМІ з´являються повідомлення про те, що особи, які нібито є свідками загибелі кількох учасників так званого «євромайдану», розповіли про це журналістам кількох ЗМІ. Так, згідно з останніми даними, оприлюдненими в ЗМІ, вбивство громадянина Жизневського могла вчинити невідома жінка. Проте всі спроби працівників слідчих підрозділів МВС поспілкуватися з можливими свідками злочинів результатів не дають», - йдеться в повідомленні.

У МВС зазначили, що вчорашня спроба слідчих органів поспілкуватися з громадянином на ім´я Тарас Кобялко завершилася тим, що «охоронці» Українського дому заявили міліціонерам: такої особи в приміщенні будівлі немає.

«МВС України звертається до можливих свідків або очевидців злочинів, що мали місце на вулиці Грушевського, із закликом надати будь-яку інформацію, що сприяє розкриттю цих злочинів. Це можна зробити, звернувшись до найближчого відділення міліції або по спецлінії «102», - зазначили у відомстві.

Як повідомляли «Коментарі», вчора в МВС заявили, що відстань, з якої постраждалі отримали поранення, становить 2-3 метри, на що вказують сліди пороху на їх одязі. Про це свідчать отримані правоохоронцями результати експертиз.

regionews.ua


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/327977.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua