Под Киевом спасатели откопали 22 автомобиля

01 фев, 03:03

Працівники Державтоінспекції Київщини за минулу добу допомогли водіям 22 автомобілів, що через перемерзання пального застрягли на дорогах. Про це повідомляє прес-служба управління ДАІ ГУ МВС України в Київській області.

"На сьогодні суттєвих ускладнень у русі немає, але є така проблема, як різке зниження температури повітря. Водії доволі часто стикаються з проблемою перемерзання пального, розрідженістю акумуляторної батареї... Працівники ДАІ Київської області за минулу добу надали допомогу 22 учасникам дорожнього руху", - йдеться в повідомленні.

Тому, зважаючи на несприятливі погодні умови, Державтоінспекція Київщини нагадує автовласникам про особливості експлуатації транспортних засобів у зимовий період. "Вирушаючи в дорогу, перевірте технічний стан авто, зверніть особливу увагу на стан зовнішніх світлових приладів транспортних засобів, склоочисників, обігрівачів салону. Подбайте про встановлення на своїх автомобілях шин з зимовим малюнком протектору, запас палива", - зазначають даішники.

Крім стандартних предметів (аптечки, вогнегасника, знака аварійної зупинки, балонного ключа, буксирувального тросу, запасного колеса і домкрата), водіїв просять брати з собою в дорогу додатковий комплект теплого одягу, ліхтар на батарейках, дроти "прикурювання", скребок для скла та щітку, свічки, сірники, невеличку лопату. "Не забувайте про зарядний пристрій до мобільного, гарячі напої в термосі, запишіть номери телефонів чергових частин ДАІ та аварійних служб", - нагадують в обласному управлінні ДАІ.

Источник


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/327581.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua