Киевская прокуратура связала убийство милиционера и гибель трех митингующих

25 янв, 23:27

Трьох протестувальників і співробітника столичної міліції було вбито із застосуванням зброї, пристосованої для стрільби мисливськими патронами, зарядженими картеччю і кулями. Про це повідомляє прес-служба прокуратури м. Києва.

«Вже на даному етапі проведеними слідчими та процесуальними діями, в тому числі судово-балістичними експертизами, слідство повністю виключає можливість використання такої зброї спецпідрозділами органів внутрішніх справ і внутрішніх військ», — запевнив начальник відділу прокуратури міста Києва Олександр Харлов.

Він також стверджує, що отримані результати експертиз дають всі підстави вважати, що названі факти загибелі людей стали наслідком «цілеспрямованих дій невстановлених осіб, спрямованих на дестабілізацію обстановки в суспільстві, розпалювання протестних настроїв, а також вказують на організований і холоднокровний характер дій злочинців».

У повідомленні наголошується, що це попередні результати розслідування.

Як писав «Ракурс», від отриманих в ході зіткнень 22 січня вогнепальних поранень загинули Сергій Нігоян, який приїхав до Києва з Дніпропетровської області, і білорус Михайло Жизневський. А сьогодні, 25 січня, в лікарні помер Роман Сеник, який приїхав з Львівської області.

Між тим, за інформацією МВС, увечері 24 грудня в Голосіївському районі столиці неподалік гуртожитку працівників органів внутрішніх справ був застрелений 28-річний міліціонер.

Источник


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/326855.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua