Киев рискует столкнуться с транспортным коллапсом

09 дек, 00:04

Центр столиці вщент заповнений людьми. За різними оцінками від Майдану Незалежності до Бессарабської площі, а також біля адміністративних будівель міста знаходяться більше мільйона людей.

Зокрема, частина міста заблокована для проїзду автомобільного транспорту. Крім того, на межі можливостей працює київське метро.
 
Вагони, що прибувають на станції метро «Хрещатик», «Арсенальна», «Театральна» та інші прилеглі до центру міста, забиті без залишку на вільний простір, ескалатори ледве справляються з транспортуванням людей на поверхню.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, недоступними для проїзду залишаються вулиці Садова, Шовковична та Липська з боку вул. Інститутській.
 
Нагадаємо, акції протесту почалися в столиці 21 листопада 2013 року як реакція на рішення Кабінету Міністрів про призупинення процесу підготовки до підписання Угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом.
 
У ніч на 30 листопада правоохоронці розігнали мирний мітинг на Майдані Незалежності з застосуванням грубої сили під приводом того, що комунальникам необхідно продовжувати будівництво ялинки.

Источник


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/321831.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua