Киевляне бьют все рекорды по влезанию в долги

03 дек, 00:44

З початку 2013 року за Програмою Державної іпотечної установи громадянам було надано 549 кредитів. На ці цілі Установа спрямувала 129,3 млн. грн., - про це повідомила начальник управління зв’язків з громадськістю ДІУ Ганна Волобуєва.

«Якщо проаналізувати структуру наданих кредитів по регіонах України, то найбільша кількість позик була надана мешканцям Києва та Київської області - 245 кредитів, майже 50% від загальної кількості. Загалом, структура рефінансованих кредитів по областях виглядає наступним чином: Дніпропетровська область – 59 кредитів (18,2%), Донецька область – 36 кредитів (6,73%), Полтавська та Харківська області, відповідно - по 28 кредитів (5,23%)», - зазначила керівник прес-служби ДІУ. Вона додала, що дана структура демонструє активність будівельної галузі по регіонах.

«Проаналізувавши кількість придбаних квартир за Програмою ДІУ, можна побачити, що у тих регіонах, де будуються нові об’єкти, надається найбільша кількість іпотечних кредитів за співпраці з ДІУ», - підкреслила Ганна Волобуєва.

Источник


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/321203.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua