Киевляне требуют справедливости (ВИДЕО)

23 ноя, 06:03

Мешканці столиці вимагають справедливих цін на проїзд в громадському транспорті.
 
Перед входом до станції метро Хрещатик десятки пікетувальників, озброївшись плакатами та лозунгами, вимагали від міської влади справедливих цін на проїзд  та захисту їхніх громадянських прав.
 
«Міліція, яка була присутня, лише привернула більшу увагу до нашої скромної акції протесут», - пише на своєму facebook громадський активіст Денис Левін.
 
Люди обурені підвищенням з нового року цін на проїзд в метрополітені.
 
«Столична влада хоче підвищити ціну на проїзд в метро до 5 гривень, це боляче вдарить по гаманцям киян. Крім того, у влади та метрополітена є достатньо фінансових можливостей, аби зберегти ціни на теперішньому рівні», - додає активіст.
 
В той же час, народні депутати України ініціюють мораторій на підвищення вартості проїзних квитків у міському пасажирському транспорті Києва до 1 січня 2015 року.
 
Відповідний проект постанови зареєстровано на сайті парламенту в п`ятницю. Ініціатори - народні депутати з фракції «Батьківщина» Володимир Яворівський та Микола Катеринчук.
 
Текст постанови на сайті парламенту відсутній.
 
Нагадаємо, раніше в ЗМІ з´явилася інформація, що з 1 січня 2014 року в Києві запрацює нова система оплати проїзду в метро та громадському транспорті, включаючи міську електричку і фунікулер. Квиток на одноразову поїздку в підземці коштуватиме 5 грн.
 

 
Источник

Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/320250.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua