Шок в Одессе: убийцу выпустили на волю

11 ноя, 23:39

Київський суд Одеси відпустив на волю власника автосалону, який на Bentley збив на смерть пішохода. Як повідомили в прокуратурі, там збираються оскаржити рішення суду і вже подали апеляцію, передає «Сегодня».
 
«Ми вважаємо його не можна було відпускати навіть під заставу», - говорить співробітник прес-служби міської прокуратури Інна Верба.
 
7 листопада Київський районний суд заарештував з правом внесення застави власника автосалону, який насмерть збив 5 листопада 23-річного хлопця. Сума застави становить близько 92 тис. грн.
 
Нагадаємо, в Суворовському районі Одеси 5 листопада в 12:55 годин автомобіль Bentley Continental рухаючись по реверсивній смузі по вулиці Миколаївська дорога, скоїв наїзд на пішохода, 1990 р.н., який перетинав проїжджу частину в невстановленому місці. Постраждалий від отриманих тілесних ушкоджень помер в кареті швидкої допомоги.
 
Слідством було встановлено, що вказаний автомобіль з лютого ц.р. перебував для продажу в одному з автосалонів міста. З показань свідків встановлено, що на момент скоєння ДТП, даним транспортним засобам керував один з працівників автосалону, який після скоєння ДТП втік з місця події.
 
Даний факт був внесений до єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ст. 286 ч. 2 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).
 
Источник

Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/318984.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua