Покушение на VIP-а: расстрел у подъезда под Киевом

06 ноя, 08:23

У Київській області невідомий стріляв у 44-річного місцевого депутата. Як повідомили в обласному управлінні міліції, інцидент стався вчора ввечері біля під´їзду одного з будинків села, інформують Коментарі.
 
Про вогнепальне поранення депутата в ліве стегно повідомила голова Коржівської сільської ради. Постраждалого автомобілем «швидкої допомоги» доставили в лікувальний заклад. Після проведення правоохоронцями огляду місця події було вилучено речові докази.
 
Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками вчинення кримінального злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Міліція розглядає всі можливі мотиви скоєння злочину. Проводяться відповідні розшукові заходи з метою встановлення особи, яка вчинила правопорушення, та місця його знаходження. За даними «Комсомольської правди в Україні», потерпілий - 44-річний Микола Семеняка, приватний підприємець.
 
Депутатом райради Семеняка був обраний у 2010 році. Невідомий підійшов до Семеняки, коли той під´їхав до свого будинку в селі Коржі і вийшов з машини. Коли депутат обернувся, отримав постріл у ногу картеччю з гладкоствольної рушниці. За словами Миколи Семеняки, у нього намагалися стріляти ще раз, але сталася осічка, після чого невідомий втік.
 
Источник

Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/318373.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua