Киевских водителей предупредили об опасности

28 окт, 07:03

Столична Державтоінспекція нагадує водіям, що незабаром розпочнуться осінні шкільні канікули і діти більше часу проводитимуть на вулиці. Зважаючи на це, Державтоінспекція звертається до водіїв - будьте дуже уважні при проїзді пішохідних переходів і в місцях можливої появи дітей.

У місцях відпочинку дітей, будьте особливо уважні і заздалегідь знижуйте швидкість, не об'їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть дітей, які переходять дорогу. Важко передбачити поведінку маленьких пішоходів, і в багатьох випадках тільки пильність людини за кермом може відвернути лихо. Пам'ятайте! Від кожного з нас залежить здоров'я і життя наших дітей!
Також звертаємось до батьків маленьких учасників дорожнього руху - прищеплюйте дітям навички дотримання Правил дорожнього руху. Адже самий кращий спосіб виховання - це приклад дорослих. Тому навіть якщо і поспішаєте не порушуйте правил, особливо у присутності дітей. Нагадайте дітям, що вони повинні рухатися тротуарами, пішохідними доріжками; переходити проїзну частину тільки у встановлених місцях.

 

Источник


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/317294.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua