Новые подробности резонансного ДТП в Киеве

21 окт, 23:38

Співробітник ДАІ, через якого в аварії на Великій кільцевій дорозі Києва цими вихідними загинула багатодітна мати, перебував за кермом п'яним.
 
Про це ТСН повідомили у прес-службі прокуратури Києва. За їхніми даними, 31-річний лейтенант міліції за кермом "Ніссана" не дотримав безпечної дистанції і врізався у легковик "Ауді", який їхав перед ним і саме збирався повертати.
 
Удар був таким сильним, що жінка, яка сиділа на задньому сидінні, від отриманих травм загинула на місці. Відомо, що вона мешканка Рівненської області, їй було 37 років і вона мала чотирьох дітей.
 
Обох водіїв госпіталізували – у них закриті черепно-мозкові травми та струс мозку. А у співробітника ДАІ діагностували ще й алкогольне сп'яніння. Лейтенант лікується під охороною конвою.
 
Завтра суд має обрати йому міру запобіжного заходу. Прокуратура наполягатиме на взяття його під варту. Чоловіку загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі за статтею "порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смерті людини".
 
Нагадаємо, раніше суд взяв під варту іншого даішника, щоправда колишнього, який на смерть збив вагітну жінку. Прокуратура домоглася застосування превентивного заходу щодо нього. На своїй Toyota Camry у місті Вишневе Київської області він порушив правила дорожнього руху, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з автомобілем Hyundai Getz, за кермом якого перебувала вагітна жінка.
 
Источник

Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/316539.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua