Мажорное ДТП в Киеве: 4 машины - вдребезги, водители в тяжелом состоянии

24 сен, 00:53

Попередньо встановлено, що автомобіль Toyota land Cruiser, рухався від Амурської площі в напрямку вулиці Вільямса.
За словами свідків, водій позашляховика, не гальмуючи, врізався у припарковані автомобілі : ВАЗ -2106 , потім у Chevrolet Aveo, Toyota Corolla, Volkswagen Passat.
 
В результаті ДТП постраждав водій (киянин , 1990 р.н.) «Жигулів» - його з забоєм поперекового відділу хребта, ЗЧМТ і закритою травмою грудної клітини госпіталізували, після того як його з понівеченого до невпізнання автомобіля витягли рятувальники. Водій (1990 р.н., житель Київської області) Шевроле потрапив до лікарні із забоєм шийного відділу хребта.
 
Постраждав також і винуватець ДТП - водій (1987 р.н., киянин , офіційно не працює) японського позашляховика отримав травми у вигляді забоїв тіла, ЗЧМТ, СГМ і закритої травми грудної клітини. За словами тих же свідків водій Toyota land Cruiser був п'яний. Чи так це встановить експертиза, однак й вже і без експертизи ясно, що травми свої він отримав в результаті ДТП, так як люди тільки збиралися влаштувати над ним самосуд, але далі намірів справа не пішла. На місці вдалося з'ясувати, що водій Toyota land Cruiser ж притягувався за їзду в стані алкогольного сп'яніння.
 
Також був травмований і пасажир (1990 р.н., киянин) Toyota land Cruiser - забої тіла, ЗЧМТ, СГМ закрита травма грудної клітини.
 
Источник

Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/312860.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua