У киевлян появилось разрушительное хобби: они жгут автомобили

05 мар, 08:33

У неділю, 3 березня, о 08:31 пожежа виникла на Подолі. У дворі 5-поверхового житлового будинку по вул. Оболонській, 35 на відкритій території горіло сміття на площі 1 кв. м. Вогонь перекинувся на сусідній автомобіль Mercedes. Під дією високої температури вогню згоріли та пошкоджені бампер, лобове скло, капот, передні колеса транспортного засобу.

Протягом вихідних у Києві 6 автівок пошкоджено внаслідок пожеж. Перший випадок трапився в ніч з 1 на 2 березня о 00:50. У дворі 9-поверхового житлового будинку по вул. Багговутівській, 8/10 зайнявся автомобіль Skoda Favorit. Про це повідомила прес-служба ГУ ДСНС України в м. Києві.

Як зазначили у міліції, пошкоджено салон, колеса. За попередніми даними, загоряння виникло через занесення у салон авто стороннього джерела. Орієнтовний прямий збиток становить 10 000 грн.

Наступне повідомлення про пожежу в автомобілях надійшло того ж дня о 02:37. У дворі 16-поверхового житлового будинку по вул. Марини Цвєтаєвої, 12 горіли автівки Mitsubishi Pagero Sport та Volkswagen Passat. В автомобілях згоріли та пошкоджені моторні відсіки, салони та лакофарбове покриття.

Вдень об 11:57 поблизу проїжджої частини дороги на вул. Полярній, 19 зайнявся гараж. Вогонь перекинувся на автомобілі Volkswagen Passat та Mercedes. Внаслідок пожежі згоріли та пошкоджені старі побутові речі на площі 3 кв. м, закопчено стіни та стелю гаража. У Volkswagen Passat закопчено лакофарбове покриття, а у Mercedes пошкоджені переднє ліве крило та бампер, закопчено лакофарбове покриття авто.

У неділю, 3 березня, о 08:31 пожежа виникла на Подолі. У дворі 5-поверхового житлового будинку по вул. Оболонській, 35 на відкритій території горіло сміття на площі 1 кв. м. Вогонь перекинувся на сусідній автомобіль Mercedes.  Під дією високої температури вогню згоріли та пошкоджені бампер, лобове скло, капот, передні колеса транспортного засобу.

 

http://kiev-forum.org


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/285797.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua