Видатки Фонду соцстраху з тимчасової втрати працездатності на 2005 рік - 5 295 418 тис. грн

27 июл, 09:16

 „Правління Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності затвердило видаткову частину бюджету фонду на 2005 рік у розмірі  майже 5,3 млрд. грн. (5 295 418 тис.)”, - повідомив міністр праці та соціальної політики В’ячеслав Кириленко.  Засідання Правління Фонду відбулося 26 липня за участі міністра праці та соціальної політики. 

 „З цих коштів,  - за словами міністра,  - здійснюються виплати одноразової допомоги при народженні дитини, допомоги по догляду за дитиною по досягненню нею трирічного віку, допомоги при тимчасовій втраті працездатності , санаторно-курортне оздоровлення та інші страхові виплати”. 

Під час засідання Правління було ухваленні зміни до бюджету Фонду на 2005 рік. „В наслідок тривалої дискусії із  соціальними партнерами -  роботодавцями і профспілками – ми дійшли згоди щодо параметрів зміненого бюджету, який забезпечує в повному обсязі усі страхові виплати. В тому числі виплату одноразової допомоги при народженні дитини у розмірі 8497 грн”, - зазначив міністр праці. 

В’ячеслав Кириленко наголосив на необхідності прозорого використання коштів Фонду. „Моїм завданням є забезпечення публічності використання цих коштів, які мають йти на потреби застрахованих осіб, а не на дорогі ремонти та величезні адміністративні видатки”, - наголосив міністр.

Мінпроці та соцполітики


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/26198.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua