7 жовтня 2011 року в залі Національної Опери України відбулася VI церемонія нагородження Всеукраїнською Премією «Жінка ІІІ тисячоліття»

11 окт, 16:12

Блиск вечірніх суконь та прикрас, стильний пафос смокінгів та загальна урочистість Національної опери – минулої п’ятниці відбулася VI церемонія нагородження Всеукраїнською Премією «Жінка ІІІ тисячоліття». Щорічно  цю нагороду отримують видатні українські жінки, які зробили значний внесок у тій чи іншій галузі. Серед володарів титулу – Ада Роговцева, Ніна Матвієнко, Ганна Бессонова, Ані Лорак, Альбіна Дерюгіна, Лариса Кадочнікова, Валентина Степова, Ольга Герасим’юк та ін. Серед нагороджених – представниці різних держав, соціальних верств і сфер діяльності.

         Цього року зі сцени лунали не менш знані імена. Премією були нагороджені видатні жінки в трьох номінаціях: «Знакова постать», «Рейтинг ІІІ тисячоліття», «Перспектива ІІІ тисячоліття». Нагороди у номінації «Знакові постаті» отримали політик Олександра Кужель та народна артистка РФ Клара Новікова. У номінації «Рейтинг» відзначили телеведучих Світлану Леонтьєву та Тетяну Даниленко. Нагороду у номінації «Перспектива» з рук народного депутата України Максима Луцького отримала дизайнер Анна Чепуришкіна. Молода дизайнерка, чиєму одягу під брендом «GCH» вже зараз надають перевагу відомі бізнес-леді, акторки та телеведучі, продюсерські центри та мережі ресторанів, схвильовано запевнила, що своєю подальшою працею буде підтверджувати це високе звання.

«Для мене велика честь бути на одній сцені з найвеличнішими жінками України. Я вдячна організаторам за довіру, своїй команді за підтримку і сімї за натхнення. Але я щоденно працюю з жінками, і можу сказати, що кожна з них заслуговує називатися «Жінка ІІІ тисячоліття». Кожна з них наділена внутрішньою чарівністю я ж лише допомагаю підкреслити зовнішню красу», - відзначила Анна Чепуришкіна.

«Церемонія нагородження  Всеукраїнською  Премією «Жінка ІІІ тисячоліття» – це свято на честь жінок, які гармонійно поєднують успіхи в особистому і професійному житті, займаються громадською та благодійною діяльністю. Це урочиста подія, сповнене теплих емоцій та щирих привітань гостей», - зазначила Президент Міжнародної громадської організації «Жінка ІІІ тисячоліття» Лідія Лісімова.

Цього вечора подарунок отримав і один чоловік: організатори подарували Василю Бондарчуку акваріум із золотою рибкою – співак саме в цей день відзначав день народження.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/238456.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua