В Київській області створено осередок Блоку Кличка

08 сен, 12:35

«Пріоритети країни мають визначати не політики, а громадяни. Політика має стати справою кожного! Лише тоді ми зможемо говорити про її реальне і дієве оновлення», - переконаний новообраний Голова Блоку Віталія Кличка у Київській області Артур Палатний.

За його словами, саме тому Блок Кличка розпочинає активну діяльність на теренах Київської області.

«Майбутнє України – у здатності об’єднання інтересів кожного українця у спільні інтереси держави. Успіх держави залежить від участі кожного громадянина. Час залишатися осторонь політики минув – нині потрібні активні спільні дії. Ми не можемо більше дозволяти можновладцям і чиновникам нав’язувати нам стратегію розвитку країни. Цю стратегію має визначати кожен українець. Нація повинна отримати імпульс перемоги, руху вперед, а не постійного негативу, в якому ми живемо зараз», - підкреслює Палатний.

У прес-службі Блоку Кличка у Київській області зазначають, що на першому етапі діяльність організації буде спрямована на формування громадської мережі політичних дій. Дана мережа об’єднає активних громадян, готових спільними зусиллями змінювати існуючу систему «політичної безвідповідальності».

Свою роботу обласна організація почне з малих міст та селищ Київської області: «Варто від’їхати 50 км від Києва, як перед очима постає зовсім інша картина. Сьогодні навіть географічно наближені до столиці райони перебувають у занедбаному стані. Відсутня інфраструктура, в аварійному стані перебувають комунікаційні мережі, панує безробіття та відчай. Настав час звернути увагу не на події під куполом Верховної Ради чи Кабміну, настав час подивитися на те, як живе пересічний українець, і допомогти йому навести лад у власному домі, на власній вулиці, у власному селі, районі, області. І лише в цьому випадку ми зможемо говорити про зміни в країні», - підсумували у Блоці Кличка.

Блок Віталія Кличка у Київській області
Надія Копилець 8-067-507-23-56
nadiya.ua@gmail.com


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/199038.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua