Про рішення та розпорядження АМКУ

02 мар, 15:16

ІНФОРМАЦІЯ

про РІШЕННЯ ТА РОЗПОРЯДЖЕННЯ

РІШЕННЯ ТА РОЗПОРЯДЖЕННЯ

АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ (АМКУ)

Надано дозвіл ТОВ «Нью Прогрес Холдінг» (м. Київ), створене для управління активами банку, на придбання понад 50% акцій ЗАТ Акціонерно-комерційного банку «Львів» (м. Львів).

Надано дозвіл ТОВ “Агентство “Світ” (м. Київ), основним видом діяльності якого є надання в оренду деревообробного обладнання, на придбання 44% акцій ЗАТ “Луцький картонно-руберойдовий комбінат”.

Надано дозвіл ЗАТ “Акціонерна фінансова компанія “Система” (м. Київ), основним видом діяльності якого є оптова торгівля, на придбання 19,01% акцій ЗАТ “Луцький картонно-руберойдовий комбінат”, що у сукупності забезпечує покупцеві перевищення 25% голосів у вищому органі управління емітента.

Надано дозвіл ЗАТ “Лисичанська нафтова інвестиційна компанія” на придбання цілісного майнового комплексу з виробництва компонентів для виготовлення оліфи ТОВ “ЛИНОС” (м. Лисичанськ, Луганська обл.).

Надано дозвіл АТ “B & K Management AG” (м. Хергісвіл, Швейцарія), що діє на ринку діяльності по управлінню підприємствами, на придбання частки у статутному капіталі ТОВ “Готель” (с. Білоглинка, АР Крим), основним видом діяльності якого є надання послуг з управління нерухомістю, що забезпечує покупцеві перевищення 50% голосів у вищому органі управління емітента.

АМКУ


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/120311.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua