Судді Луганщини збагачують свої знання щодо сучасного виборчого законодавства

10 мар, 11:10

На Луганщині розпочато проведення постійно діючих семінарів для суддів з актуальних питань судової практики та застосування поточного законодавства України. Судді чотирьох регіонів: Луганського, Краснолуцького, Стахановського та Старобільського обговорили особливості застосування виборчого законодавства, Кодексу адміністративного судочинства України та міжнародних договорів під час виборчого процесу 2006 року. Також в центрі уваги суддів були причини і підстави для відміни судових рішень і ухвал, злочини проти виборчих прав громадян. Всього в першому турі семінарів взяли участь 111 суддів, тобто половина діючого складу суддівського корпусу Луганщини.

Перші заняття семінару підготовлено і проведено за матеріалами Апеляційного суду Луганської області. Перед колегами виступили заступник голови Апеляційного суду Луганської області голова судової палати з цивільних справ Садів Тагієв та суддя Апеляційного суду Луганської області Іван Шмігельський. В роботі семінару взяв участь заступник начальника територіального управління державної судової адміністрації в Луганській області Ігор Савенко.

Слід зауважити, що постійно діючий семінар почав працювати у відповідності до рішення конференції суддів загальних місцевих судів і Апеляційного суду Луганської області, яка відбулася 17 лютого цього року.

"Урядовий портал"


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/119883.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua