Литвин провів зустріч з представниками органів місцевого самоврядування

10 мар, 12:59

Голова Верховної Ради України Володимир Литвин у п´ятницю в рамках робочої поїздки до Луганської області провів зустріч з представниками органів місцевого самоврядування.

У своєму виступі В.Литвин зупинився на питаннях організації та проведення парламентських виборів, ролі та місця місцевого самоврядування.

«Якщо вибори потрібні для того, щоб показати, що в країні є демократичні процеси, то ми це покажемо. Але якщо для того, щоб ми дали оцінку, в якому ми стані знаходимось і сказати, що нам потрібно робити в першу чергу в питаннях внутрішньої і зовнішньої політики, а потім визначити, які політики це можуть реалізувати, то такий комплексний підхід і є необхідним», - сказав Голова Верховної Ради України.

В.Литвин також висловив свою думку щодо доцільності проведення референдумів з будь-яких питань, зазначивши, що їх можна проводити, коли ситуація в країні є стабільною.

Голова Верховної Ради України також окреслив шляхи вирішення проблем, які існують в економіці, висловився за змінення практики формування бюджету, пошук шляхів вирішення проблем житлово-комунальної сфери.

"ВРУ"


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/119862.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua