Резонансні злочини та події на 12.03.2006 р.

13 мар, 11:06

Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 2110 заяв про злочини. Вжитими заходами 1261 (59,8%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 9 вбивств, 13 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 6 розбійних нападів, 70 пограбувань, 6 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

до органів внутрішніх справ України надійшло 2110 заяв про злочини. Вжитими заходами 1261 (59,8%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 9 вбивств, 13 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 6 розбійних нападів, 70 пограбувань, 6 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

За незаконне зберігання зброї затримано 68 осіб. У правопорушників вилучено 13 обрізів мисливських рушниць, 14 одиниць саморобної вогнепальної зброї, 6 гранат, 500 грамів вибухівки та 837 набоїв.

затримано 68 осіб. У правопорушників вилучено 13 обрізів мисливських рушниць, 14 одиниць саморобної вогнепальної зброї, 6 гранат, 500 грамів вибухівки та 837 набоїв.

За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 185 осіб. У них вилучено 30,9 кг наркотиків.

затримано 185 осіб. У них вилучено 30,9 кг наркотиків.

За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1957 осіб.

, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1957 осіб.

За порушеними кримінальними справами заарештовано 55 осіб.

заарештовано 55 осіб.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 80 дорожньо-транспортних пригод, у яких 17 осіб загинули та 94 травмовані.

зафіксовано 80 дорожньо-транспортних пригод, у яких 17 осіб загинули та 94 травмовані.

Упродовж минулої доби порушено 76 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості. З них 39 – у сфері службової діяльності, у тому числі 9 – про хабарництво.

У місті Харцизьку Донецької області на вулиці було знайдено мертвим з травмою голови 34-річного чоловіка. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою в скоєнні вбивства затримано 19-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 2 лютого на вулиці під час сварки убив потерпілого після спільного вживання спиртних напоїв.

на вулиці було знайдено мертвим з травмою голови 34-річного чоловіка. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою в скоєнні вбивства затримано 19-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 2 лютого на вулиці під час сварки убив потерпілого після спільного вживання спиртних напоїв.

У місті Носівці Чернігівської області затримано 22-річного безробітного, раніше судимого місцевого жителя, який уночі 10 березня з метою крадіжки зайшов до будинку 96-річного пенсіонера, але був застигнутий господарем і заподіяв йому смертельні тілесні ушкодження.

затримано 22-річного безробітного, раніше судимого місцевого жителя, який уночі 10 березня з метою крадіжки зайшов до будинку 96-річного пенсіонера, але був застигнутий господарем і заподіяв йому смертельні тілесні ушкодження.

У місті Ріпках Чернігівської області затримано 75-річного місцевого жителя, який увечері 9 березня у власному будинку під час сварки зі своєю 46-річною співмешканкою пострілом із саморобного пристрою заподіяв їй поранення ноги. За місцем проживання пенсіонера вилучено два саморобні вогнепальні пристрої та 22 набої різного калібру.

затримано 75-річного місцевого жителя, який увечері 9 березня у власному будинку під час сварки зі своєю 46-річною співмешканкою пострілом із саморобного пристрою заподіяв їй поранення ноги. За місцем проживання пенсіонера вилучено два саморобні вогнепальні пристрої та 22 набої різного калібру.

У місті Макіївці Донецької області в будинку 50-річного пенсіонера вилучено 365 грамів вибухівки.

в будинку 50-річного пенсіонера вилучено 365 грамів вибухівки.

У селі Кам\'янці Сумської області затримано 34-річного безробітного, за місцем проживання якого вилучено дві гранати та 19 малокаліберних набоїв.

затримано 34-річного безробітного, за місцем проживання якого вилучено дві гранати та 19 малокаліберних набоїв.

У селі Карабіївці Хмельницької області затримано 48-річного безробітного, за місцем проживання якого вилучено 15,6 кг марихуани.

затримано 48-річного безробітного, за місцем проживання якого вилучено 15,6 кг марихуани.

У Донецькій області працівниками відділу ДСБЕЗ викрито начальника одного з територіальних підприємств електричних мереж відкритого акціонерного товариства “Донецькобленерго”. Він вимагав та отримав від приватного підприємця 390 грн. хабара за укладання угоди із закупівлі в нього меблів для згаданого підприємства. Проводяться заходи щодо встановлення інших фактів хабарництва. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).

працівниками відділу ДСБЕЗ викрито начальника одного з територіальних підприємств електричних мереж відкритого акціонерного товариства “Донецькобленерго”. Він вимагав та отримав від приватного підприємця 390 грн. хабара за укладання угоди із закупівлі в нього меблів для згаданого підприємства. Проводяться заходи щодо встановлення інших фактів хабарництва. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).

На Київщині співробітниками відділу ДСБЕЗ викрито посадовців одного з товариств з обмеженою відповідальністю, які придбали в банку іноземну валюту й не сплатили при цьому збору до Пенсійного фонду України, чим завдали збитки державі на суму 4,9 млн. гривень. Прокуратурою області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.212 КК України (ухилення від сплати податків, зборів, інших обов’язкових платежів).

співробітниками відділу ДСБЕЗ викрито посадовців одного з товариств з обмеженою відповідальністю, які придбали в банку іноземну валюту й не сплатили при цьому збору до Пенсійного фонду України, чим завдали збитки державі на суму 4,9 млн. гривень. Прокуратурою області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.212 КК України (ухилення від сплати податків, зборів, інших обов’язкових платежів).

На Харківщині працівниками управління ДСБЕЗ викрито начальника комунального водопровідно-каналізаційного підприємства одного з районів області. Він вимагав та отримав від місцевого жителя 1,1 тис. грн. хабара за укладання з ним угоди на проведення робіт по будівництву каналізації. Прокуратурою району порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.368 КК України (одержання хабара).

працівниками управління ДСБЕЗ викрито начальника комунального водопровідно-каналізаційного підприємства одного з районів області. Він вимагав та отримав від місцевого жителя 1,1 тис. грн. хабара за укладання з ним угоди на проведення робіт по будівництву каналізації. Прокуратурою району порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.368 КК України (одержання хабара).

"ДЗГ МВС України"


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/119788.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua