Делегація Міністерства оборони Латвії прибуває сьогодні в Україну

14 мар, 12:20

Сьогодні, 14 березня, в рамках візиту до України делегації Міністерства оборони Латвійської Республіки на чолі з радником Державного секретаря оборонного відомства цієї країни пані Ілоною Екмане будуть вперше обговорені питання співробітництва між міністерствами оборони України та Латвійської Республіки у галузі екологічної безпеки військової діяльності.

Латвійські фахівці разом зі своїми українськими колегами планують розглянути нагальні питання, пов’язані з переходом до єдиних стандартів НАТО у питаннях екологічного законодавства, а також реалізацією міжнародних екологічних проектів за участю фахівців Збройних Сил України. Крім того, члени латвійської делегації висловили готовність долучити українських військових екологів до свого досвіду в питаннях охорони довкілля. З цією метою начальник служби берегової охорони Військово-Морських Сил Латвійської Республіки презентує українським колегам структуру, організацію та принципи діяльності ВМС Латвії у цьому напрямку.

В ході візиту, який триватиме до 15 березня, запланована зустріч делегації Латвійської Республіки із заступником міністра оборони України Володимиром Терещенком.

"Урядовий портал"


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/119663.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua