Уряд прийматиме рішення щодо приватизації "Укртелекому" вже після парламентських виборів-2006

14 мар, 14:17

Рішення щодо можливої приватизації "Укртелекому" буде прийнято урядом вже після парламентських виборів-2006. Про це заявив сьогодні на прес-конференції в Києві Прем\'єр-міністр України Юрій Єхануров. "Останнім часом починають надходити пропозиції стосовно капіталізації "Укртелекому", дуже цікаві пропозиції. Ми їх розглянемо, після чого буде прийнято рішення щодо приватизації. Думаю, десь в середині квітня", - зазначив Глава Уряду.

За словами Юрія Єханурова, уряд розглядає можливість приватизації ще низки об\'єктів, у тому числі державного підприємства "Луганськтепловоз". При цьому низьку активність у сфері приватизації в першому кварталі 2006 року керівник Уряду пояснює передвиборчою ситуацією. "Ми ще чистимо поле. На жаль, перший квартал був не кращий, щоб розібратися в ситуації", - заявив Прем\'єр-міністр.

У той же час, за його словами, паралельно з ходом приватизації Фонд держмайна України захищає перед Урядом пропозиції стосовно стратегії своєї подальшої роботи. "Треба визначитися, чим він буде займатися, визначитися із його функціями. Якщо подивитися на пропозиції, які Фонд надав зараз, то там взагалі має залишитися лише третина працівників", - заявив Прем\'єр-міністр.

"Урядовий портал"


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/119647.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua