Незабаром НОК прийме рішення з будівництва нових національних спортивних баз

14 мар, 14:53

Невдовзі у Секретаріаті Президента відбудеться засідання Національного олімпійського комітету, який вивчить можливості створення нових спортивних баз, у тому числі для зимових видів спорту. «Ми вивчимо пропозиції зі створення ряду баз, що надійшли до влади, обговоримо їх зі спортсменами, в тому числі з НОК, і розпочнемо реалізацію національної програми створення спортивних баз, які б відповідали рівню Олімпійських ігор», – сказав Президент Віктор Ющенко на сьогоднішній розширеній прес-конференції.

Глава держави наголосив, що тих спортивних баз, які нині є в Україні, зокрема в Карпатах, недостатньо для належної підготовки спортсменів, які займаються зимовими видами спорту. «У зимових видах спорту ми не маємо серйозних національних баз, це правда», – наголосив Президент, зазначивши, що це питання багато років залишалося поза увагою влади.

Відсутність таких баз, переконаний В. Ющенко, позначилася й на досягненнях українських спортсменів на зимовій олімпіаді в Турині.

Говорячи про своє особисте зацікавлення спортом, В. Ющенко зазначив, що веде активний спосіб життя й займається гірськолижним спортом, гірським туризмом, волейболом, футболом та великим тенісом.

"Офіційне представництво"


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/119638.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua