Резонансні злочини та події на 15.03.2006 р.

15 мар, 15:09

Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 2851 заяв про злочини. Вжитими заходами 1598 (56,1%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів - 3 вбивства, 8 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 14 розбійних нападів, 72 пограбування, 3 факти незаконного заволодіння транспортними засобами.

За незаконне зберігання зброї затримано 26 осіб. У правопорушників вилучено гвинтівку, пістолет, чотири обрізи мисливських рушниць, сім одиниць саморобної вогнепальної зброї, п’ять гранат, 2,3 кг вибухівки та 1,2 тис.набоїв.

затримано 26 осіб. У правопорушників вилучено гвинтівку, пістолет, чотири обрізи мисливських рушниць, сім одиниць саморобної вогнепальної зброї, п’ять гранат, 2,3 кг вибухівки та 1,2 тис.набоїв.

За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 184 особи. У них вилучено 50,8 кг наркотиків.

та психотропних речовин затримано 184 особи. У них вилучено наркотиків.

За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1422 особи.

, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто особи.

За порушеними кримінальними справами заарештовано 63 особи.

Упродовж минулої доби порушено 166 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з них 77 – у сфері службової діяльності, у тому числі 20 – про хабарництво..

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 78 дорожньо-транспортних пригод, у яких 14 особи загинули та 88 - травмовано.

У місті Севастополі у своїй квартирі було знайдено мертвою з ознаками удушення 75-річну пенсіонерку. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою в скоєнні вбивства затримано її 35-річного сина, без постійного місця роботи, раніше судимого, який увечері 12 березня задушив матір під час сварки, що виникла на ґрунті неприязних відносин.

у своїй квартирі було знайдено мертвою з ознаками удушення 75-річну пенсіонерку. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою в скоєнні вбивства затримано її 35-річного сина, без постійного місця роботи, раніше судимого, який увечері 12 березня задушив матір під час сварки, що виникла на ґрунті неприязних відносин.

У селищі Березанці Миколаївської області на подвір’ї власного домогосподарства нещодавно було знайдено мертвою з травмою голови та ножовим пораненням шиї 48-річну лікарку районної ветеринарної лікарні. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів міліцією затримано 38-річного громадянина Російської Федерації. Попередньо встановлено, що він увечері 6 березня на згаданому подвір’ї домогосподарства заподіяв господарці смертельні тілесні ушкодження під час сварки, що виникла на ґрунті неприязних відносин.

на подвір’ї власного домогосподарства нещодавно було знайдено мертвою з травмою голови та ножовим пораненням шиї 48-річну лікарку районної ветеринарної лікарні. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів міліцією затримано 38-річного громадянина Російської Федерації. Попередньо встановлено, що він увечері 6 березня на згаданому подвір’ї домогосподарства заподіяв господарці смертельні тілесні ушкодження під час сварки, що виникла на ґрунті неприязних відносин.

У Солом’янському районі міста Києва в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 40-річного громадянина Республіки Грузія. Попередньо встановлено, що він уночі 14 березня на залізничній станції Київ-Пасажирський під час раптово виниклої сварки заподіяв ножові поранення двом 23-річним жителям Київської області. Потерпілих госпіталізовано.

в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 40-річного громадянина Республіки Грузія. Попередньо встановлено, що він уночі 14 березня на залізничній станції Київ-Пасажирський під час раптово виниклої сварки заподіяв ножові поранення двом 23-річним жителям Київської області. Потерпілих госпіталізовано.

У місті Хмельницькому в результаті оперативно-розшукових заходів викрито 38-річного жителя Івано-Франківської області, без постійного місця роботи, який у червні минулого року під приводом працевлаштування вивіз до Чеської Республіки 20-річну жительку згаданого міста, де продав її сутенеру для сексуальної експлуатації за 1,5 тис. євро. Потерпілу повернено на батьківщину. Вживаються заходи щодо розшуку та затримання правопорушника.

в результаті оперативно-розшукових заходів викрито 38-річного жителя Івано-Франківської області, без постійного місця роботи, який у червні минулого року під приводом працевлаштування вивіз до Чеської Республіки 20-річну жительку згаданого міста, де продав її сутенеру для сексуальної експлуатації за 1,5 тис. євро. Потерпілу повернено на батьківщину. Вживаються заходи щодо розшуку та затримання правопорушника.

У місті Донецьку затримано 55-річного місцевого жителя, робітника товариства з обмеженою відповідальністю, у якого на робочому місці вилучено три гранати, 2,3 кг вибухівки та 839 набоїв до різної зброї.

затримано 55-річного місцевого жителя, робітника товариства з обмеженою відповідальністю, у якого на робочому місці вилучено три гранати, 2,3 кг вибухівки та 839 набоїв до різної зброї.

У місті Єнакієвому Донецької області затримано 48-річного громадянина, без постійного місця роботи, за місцем проживання якого вилучено одну тисячу таблеток психотропного препарату “Трамадол”.

затримано 48-річного громадянина, без постійного місця роботи, за місцем проживання якого вилучено одну тисячу таблеток психотропного препарату “Трамадол”.

У Дніпропетровській області працівниками ДСБЕЗ викрито головного інженера управління сільського господарства та продовольства однієї з райдержадміністрацій. Він у 2002 році, перебуваючи на посаді начальника згаданого управління, вимагав та отримав хабар у вигляді дизельного пального на загальну суму 1,3 тис. грн від директора сільськогосподарського приватного підприємства за не здійснення перевірки зазначеного підприємства. Прокуратурою району порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).

працівниками ДСБЕЗ викрито головного інженера управління сільського господарства та продовольства однієї з райдержадміністрацій. Він у 2002 році, перебуваючи на посаді начальника згаданого управління, вимагав та отримав хабар у вигляді дизельного пального на загальну суму 1,3 тис. грн від директора сільськогосподарського приватного підприємства за не здійснення перевірки зазначеного підприємства. Прокуратурою району порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).

На Луганщині працівниками ДСБЕЗ викрито директора державного підприємства, який вимагав та отримав 30 тис. грн хабара від директора приватного підприємства за надання останньому в оренду одного з приміщень згаданого державного підприємства. Хабарника затримано. Прокуратурою області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).

працівниками ДСБЕЗ викрито директора державного підприємства, який вимагав та отримав 30 тис. грн хабара від директора приватного підприємства за надання останньому в оренду одного з приміщень згаданого державного підприємства. Хабарника затримано. Прокуратурою області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).

У Полтавській області працівниками ДСБЕЗ викрито міського голову одного з райцентрів, який вимагав та отримав 500 доларів США хабара від приватного підприємця за сприяння в наданні останньому в оренду земельної ділянки. Задокументовано ще два факти отримання правопорушником хабарів на загальну суму одна тисяча доларів США. Хабарника затримано. Прокуратурою району порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (отримання хабара).

працівниками ДСБЕЗ викрито міського голову одного з райцентрів, який вимагав та отримав 500 доларів США хабара від приватного підприємця за сприяння в наданні останньому в оренду земельної ділянки. Задокументовано ще два факти отримання правопорушником хабарів на загальну суму одна тисяча доларів США. Хабарника затримано. Прокуратурою району порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (отримання хабара).

"ДЗГ МВС України"


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/119564.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua