Резонансні злочини та події на 18.03.2006 р.

20 мар, 11:13

Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 2 665 заяв про злочини. Вжитими заходами 1 507 (56,5%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів - 3 вбивства, 8 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 11 розбійних нападів, 56 пограбувань, 5 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

до органів внутрішніх справ України надійшло заяв про злочини. Вжитими заходами () з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів - 3 вбивства, 8 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 11 розбійних нападів, 56 пограбувань, 5 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

За незаконне зберігання зброї затримано 27 осіб. У правопорушників вилучено два пістолети, чотири обрізи мисливських рушниць, 10 одиниць саморобної вогнепальної зброї, гранату та близько 1,6 тис. набоїв.

затримано 27 осіб. У правопорушників вилучено набоїв.

За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 191 особу. У у яких вилучено 85,9 кг наркотиків.

затримано 191 особу. У наркотиків.

За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1511 осіб.

, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1511 осіб.

За порушеними кримінальними справами заарештовано 59 осіб.

заарештовано 59 осіб.

Упродовж минулої доби порушено 234 кримінальні справи за злочинами економічної спрямованості, з них 98 – у сфері службової діяльності, у тому числі 16 – про хабарництво.

порушено за злочинами економічної спрямованості, з них 98 – у сфері службової діяльності, у тому числі 16 – про хабарництво.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 81 дорожньо-транспортну пригоду, у яких 14 осіб загинуло та 84 - травмовані.

зафіксовано 81 дорожньо-транспортну пригоду, у яких 14 осіб загинуло та 84 - травмовані.

В селі Степківці Первомайського району Миколаївської області у своєму будинку було знайдено мертвою з травмою голови громадянку К. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою в скоєнні вбивства затримано місцевого жителя П. Попередньо встановлено, що він уночі 16 березня з метою крадіжки проник до будинку потерпілої, але був застигнутий господаркою й заподіяв останній смертельні тілесні ушкодження.

у своєму будинку було знайдено мертвою з травмою голови громадянку К. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою в скоєнні вбивства затримано місцевого жителя П. Попередньо встановлено, що він уночі 16 березня з метою крадіжки проник до будинку потерпілої, але був застигнутий господаркою й заподіяв останній смертельні тілесні ушкодження.

У селі Кручику Богодухівського району Харківської області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано місцевого жителя С. Попередньо встановлено, що він уночі 17 березня в будинку громадянина К. під час раптово виниклої сварки вбив ножем господаря, брата його дружини, заподіяв ножові поранення дружині господаря й викрав 500 гривень. Дружину господаря госпіталізовано. Викрадене вилучено.

в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано місцевого жителя С. Попередньо встановлено, що він уночі 17 березня в будинку громадянина К. під час раптово виниклої сварки вбив ножем господаря, брата його дружини, заподіяв ножові поранення дружині господаря й викрав 500 гривень. Дружину господаря госпіталізовано. Викрадене вилучено.

У селі Липцях Харківського району Харківської області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано громадянина Російської Федерації Р. Попередньо встановлено, що він удень 15 березня зайшов до будинку місцевого жителя Т. й викрав 600 доларів США. Викрадене вилучено

в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано громадянина Російської Федерації Р. Попередньо встановлено, що він удень 15 березня зайшов до будинку місцевого жителя Т. й викрав 600 доларів США. Викрадене вилучено

У Шевченківському районі міста Києва затримано місцеву жительку К. у якої вилучено 0,3 г героїну.

затримано місцеву жительку К. у якої вилучено 0,3 г героїну.

У місті Вознесенську Миколаївської області затримано місцеву жительку Л. у якої вилучено 35 кг макової соломки.

затримано місцеву жительку Л. у якої вилучено 35 кг макової соломки.

Прокуратурою Жовтневого району міста Луганськ за матеріалами УДСБЕЗ УМВС України в Луганській області порушено кримінальну справу за ознаками злочину відносно посадових осіб товариства з обмеженою відповідальністю. Вони отримали в швейцарської фірми комбайн та дві сіялки на загальну суму 1,1 млн. грн. й до теперішнього часу не розрахувалися.

за матеріалами УДСБЕЗ УМВС України в Луганській області порушено кримінальну справу за ознаками злочину відносно посадових осіб товариства з обмеженою відповідальністю. Вони отримали в швейцарської фірми комбайн та дві сіялки на загальну суму 1,1 млн. грн. й до теперішнього часу не розрахувалися.

Прокуратурою міста Суми за матеріалами відділу ДСБЕЗ УМВС України в Сумській області порушено кримінальну справу за ознаками злочину відносно місцевого жителя О. Він отримав 1,3 тис. грн від жительки обласного центру К. для подальшої передачі в якості хабара посадовим особам Державного департаменту України з питань виконання покарань за сприяння у вирішенні питання про звільнення її чоловіка з СІЗО згаданого міста.

за матеріалами відділу ДСБЕЗ УМВС України в Сумській області порушено кримінальну справу за ознаками злочину відносно місцевого жителя О. Він отримав 1,3 тис. грн від жительки обласного центру К. для подальшої передачі в якості хабара посадовим особам Державного департаменту України з питань виконання покарань за сприяння у вирішенні питання про звільнення її чоловіка з СІЗО згаданого міста.

У Тернопільській області прокуратурою Підволочиського району за матеріалами УДСБЕЗ УМВС України в області порушено кримінальну справу за ознаками злочину відносно начальника бюро технічної інвентаризації громадянина Д. Він вимагав та отримав 100 доларів США хабара від місцевого жителя Б. за позачергове надання останньому довідки-характеристики на його квартиру. Громадянина Д. затримано.

прокуратурою Підволочиського району за матеріалами УДСБЕЗ УМВС України в області порушено кримінальну справу за ознаками злочину відносно начальника бюро технічної інвентаризації громадянина Д. Він вимагав та отримав 100 доларів США хабара від місцевого жителя Б. за позачергове надання останньому довідки-характеристики на його квартиру. Громадянина Д. затримано.

У Хмельницькій області Шепетівською міжрайонною прокуратурою за матеріалами спеціального відділу по боротьбі з хабарництвом відділу ДСБЕЗ при УМВС України в області та відділення ДСБЕЗ Шепетівського міськрайвідділу внутрішніх справ порушено кримінальну справу за ознаками злочину відносно директора комунального підприємства П. Він вимагав та отримав 740 грн. хабара від приватного підприємця Б. за надання останньому в оренду торгівельного місця на зазначеному ринку.

Шепетівською міжрайонною прокуратурою за матеріалами спеціального відділу по боротьбі з хабарництвом відділу ДСБЕЗ при УМВС України в області та відділення ДСБЕЗ Шепетівського міськрайвідділу внутрішніх справ порушено кримінальну справу за ознаками злочину відносно директора комунального підприємства П. Він вимагав та отримав 740 грн. хабара від приватного підприємця Б. за надання останньому в оренду торгівельного місця на зазначеному ринку.

Слідчим управлінням УМВС України в Чернігівській області порушено кримінальну справу за ознаками злочину відносно посадових осіб державного підприємства. Вони безоплатно видали зі складу 14 тис. літрів етилового спирту вартістю 275,8 тис. грн. приватному підприємцю Ц. (вилучено з автомашини КамАЗ останнього).

"ДЗГ МВС України"


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/119331.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua