Затримано алкогольні напої, продукти харчування та м’ясо

21 мар, 09:44

Чопською митницею, в рамках проведення операції „Акциз”, перекрито канал незаконного ввезення на територію України алкогольних напоїв, продуктів харчування та м’яса.

20.03.06 на митному посту „Тиса” Чопської митниці в ході митного контролю мікроавтобуса „Мерседес-Спрінтер”, яким керував житель Харцизька Донецької області, що прямував з Італії в Україну, було виявлено спеціально обладнану схованку.

Під час поглибленого огляду працівниками митниці було виявлено не заявлені у декларації та приховані 420 пляшок спиртних напоїв: мартіні, віскі, лікери іноземного виробництва а також 56 кг курячого та кролячого м’яса, країна походження якого не встановлена. Також було виявлено миючі засоби, кава та оливкова олія.

Окрім того, в ході огляду мікроавтобуса, у різних місцях було виявлено частини розібраного пістолету іноземного виробництва „Флобер” калібру 4 мм та 20 набоїв до нього.

Митниками по даному факту заведено справу про порушення митних правил, по якій вилучені вказані предмети загальною вартістю майже 28 тис.грн., а також транспортний засіб вартістю 86 тис.грн., обладнаний схованкою, що використовувалася для незаконного переміщення предметів.

По справі стосовно вилучених предметів, зокрема пістолета, буде призначено відповідні експертизи.

"ДМСУ"


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/119246.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua