Припинено чергову спробу незаконного вивезення цигарок

21 мар, 11:26

Вивезення тютюнових виробів з порушенням митних правил припинено працівниками Виноградівської, Ягодинської митниць та прикордонниками.

В першому випадку громадянин Угорщини прямував через митний пост „Дяково” Виноградівської митниці (Закарпатська область) до сусідньої Румунії автомобілем „Пежо Боксер” 1997 року випуску і повідомив, що не має предметів, обов’язкових до декларування. Проте під час догляду транспортного засобу, а саме запасної шини, було виявлено 328 прихованих пачок цигарок українського виробництва.

В другому випадку наш співвітчизник через Ягодинську митницю (Волинська область) прямував за кордон автомобілем „Фіат” 1995 року випуску і так само, як і попередній громадянин, повідомив, що не має предметів, які варто було б зазначити в митній декларації. Під час догляду транспортного засобу в порожнинах днища автомобіля було виявлено 210 пачок цигарок вітчизняного виробництва.

В обох випадках цигарки та автомобілі, в яких їх незаконно переміщували, вилучено. Складено протоколи про порушення митних правил.

"ДМСУ"


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/119221.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua