Литвин дав прес-конференцію для представників центральних та регіональних засобів масової інформації

22 мар, 15:34

У середу Голова Верховної Ради України В.М.Литвин під час перебування з робочою поїздкою у Житомирській області (селище міського типу Чуднів) дав прес-конференцію для представників центральних та регіональних засобів масової інформації

У середу Голова Верховної Ради України Володимир Литвин під час перебування з робочою поїздкою у Житомирській області (селище міського типу Чуднів) дав прес-конференцію для представників центральних та регіональних засобів масової інформації.

У середу Голова Верховної Ради України Володимир Литвин під час перебування з робочою поїздкою у Житомирській області (селище міського типу Чуднів) дав прес-конференцію для представників центральних та регіональних засобів масової інформації.

Відповідаючи на запитання журналістів щодо порядку проведення останнього засідання Верховної Ради України четвертого скликання, В.Литвин уточнив, що надіслав пропозиції народним депутатам України розглянути законопроекти, які потребують першочергового розгляду, зокрема ті, на які накладено вето Президента. В.Литвин припустив, що на це засідання буде винесено небагато питань і буде змога розглянути їх детально.

Говорячи про підготовку до виборів 26 березня та щодо того, як він оцінює дії конкурентів у парламентській боротьбі, В.Литвин наголосив, що хотів би не давати оцінок та «не нагнітати пристрастей».

У відповідь на запитання щодо можливості зриву майбутніх виборів через будь-які причини, Голова Верховної Ради України зазначив, що не бачить таких ризиків. На його думку, це залежатиме від того, як буде організовано роботу дільничних комісій. При цьому В.Литвин закликав учасників виборів утриматися від ініціювання процедур зняття конкурентів з виборчих перегонів і «дати шанс кожному представити інтереси» певних політичних сил.

В.Литвин піддав критиці те, що нинішні виборчі перегони відбуваються переважно за політтехнологічними схемами, що у виборчих програмах та в діях учасників виборів не відображено те, що відбувається в Україні та немає бачення того, що її очікує. «У цьому плані вибори відбуваються нецікаво», - наголосив В.Литвин. «Йде боротьба за владу. Банальна, відкрита боротьба за крісла», - наголосив він.

Голова Верховної Ради України підкреслив, що головним завданням на майбутнє бачить те, як забезпечити стабільність у державі.

"ВРУ"


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/119074.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua