Найбільш резонансні злочини та події на 23.03.2006 р.

23 мар, 11:17

Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 2547 заяв про злочини. Вжитими заходами 1351 (53%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 4 вбивства, 7 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 5 розбійних нападів, 52 пограбування, 10 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

до органів внутрішніх справ України надійшло 2547 заяв про злочини. Вжитими заходами 1351 (53%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 4 вбивства, 7 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 5 розбійних нападів, 52 пограбування, 10 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

За незаконне зберігання зброї затримано 21 особу. У правопорушників вилучено карабін, 11 одиниць саморобної вогнепальної зброї, 400 грамів вибухівки, 200 набоїв, та 3 електродетонатори.

затримано 21 особу. У правопорушників вилучено карабін, 11 одиниць саморобної вогнепальної зброї, 400 грамів вибухівки, 200 набоїв, та 3 електродетонатори.

За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 140 осіб. У них вилучено 24,9 кг наркотиків.

затримано 140 осіб. У них вилучено 24,9 кг наркотиків.

За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1204 особи.

, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1204 особи.

За порушеними кримінальними справами заарештовано 30 осіб.

заарештовано 30 осіб.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 91 дорожньо-транспортну пригоду, в яких 13 осіб загинули та 106 травмовані.

зафіксовано 91 дорожньо-транспортну пригоду, в яких 13 осіб загинули та 106 травмовані.

Упродовж минулої доби порушено 287 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з яких 111 – у сфері службової діяльності, у тому числі 16 – про хабарництво.

У місті Горлівці Донецької області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 37-річного місцевого жителя, сторожа підприємства, який увечері 8 березня на території згаданого товариства під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв вбив свого приятеля металевим прутом.

в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 37-річного місцевого жителя, сторожа підприємства, який увечері 8 березня на території згаданого товариства під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв вбив свого приятеля металевим прутом.

У Луганську у своєму будинку було знайдено мертвою 75-річну пенсіонерку. Вжитими заходами затримано 53-річну жінку - особу без постійного місця проживання й роботи, раніше судиму. Попередньо встановлено, що вона вдень 15 лютого в квартирі потерпілої задушила її під час сварки.

у своєму будинку було знайдено мертвою 75-річну пенсіонерку. Вжитими заходами затримано 53-річну жінку - особу без постійного місця проживання й роботи, раніше судиму. Попередньо встановлено, що вона вдень 15 лютого в квартирі потерпілої задушила її під час сварки.

У місті Першотравенську Дніпропетровської області правоохоронці затримали 20-річного раніше судимого місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він уночі 3 березня у власному гаражі під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв заподіяв смертельні тілесні ушкодження 32-річному товаришу по чарці. Після цього з метою приховування злочину вивіз його тіло до лісосмуги на околиці міста.

правоохоронці затримали 20-річного раніше судимого місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він уночі 3 березня у власному гаражі під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв заподіяв смертельні тілесні ушкодження 32-річному товаришу по чарці. Після цього з метою приховування злочину вивіз його тіло до лісосмуги на околиці міста.

У місті Сєверодонецьку Луганської області затримано 47-річного безробітного, у якого за місцем проживання вилучено 300 грамів вибухівки та 3 електродетонатори.

затримано 47-річного безробітного, у якого за місцем проживання вилучено 300 грамів вибухівки та 3 електродетонатори.

За 35 тисяч гривень – і порушник «чистий» перед законом?

У Києві працівниками ДДСБЕЗ МВС України викрито посадовців Департаменту в справах захисту прав споживачів міста Києва, які вимагали й отримали від приватного підприємця – власника торгівельного комплексу 35 тис. гривень хабара за зменшення штрафних санкцій за виявлені під час перевірки недоліки. Прокуратурою міста Києва порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).

працівниками ДДСБЕЗ МВС України викрито посадовців Департаменту в справах захисту прав споживачів міста Києва, які вимагали й отримали від приватного підприємця – власника торгівельного комплексу 35 тис. гривень хабара за зменшення штрафних санкцій за виявлені під час перевірки недоліки. Прокуратурою міста Києва порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).

Чиновники спробували приховати незаконну вирубку лісу

У Чернівецькій області співробітники ДСБЕЗ викрили посадовців державного лісогосподарського підприємства, які підробили записи в книзі обліку та два акти про порушення використання лісових ресурсів, чим сприяли укриттю незаконних рубок лісу на території одного з лісництв. Таким чином державі завдано збитки на суму 255,6 тис. гривень. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.364 та ч.2 ст.366 КК України (зловживання владою або службовим становищем та службове підроблення).

співробітники ДСБЕЗ викрили посадовців державного лісогосподарського підприємства, які підробили записи в книзі обліку та два акти про порушення використання лісових ресурсів, чим сприяли укриттю незаконних рубок лісу на території одного з лісництв. Таким чином державі завдано збитки на суму 255,6 тис. гривень. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.364 та ч.2 ст.366 КК України (зловживання владою або службовим становищем та службове підроблення).

У Сумській області працівники ДСБЕЗ викрили колишнього керуючого районним відділення одного з акціонерних банків, який, не перевіривши наявність заставного майна, вніс неправдиві дані до кредитних справ лікувального центру та двох приватних підприємців і незаконно надав їм кредити. Внаслідок цих дій банк зазнав збитків на суму понад 2,1 млн. гривень. Порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

працівники ДСБЕЗ викрили колишнього керуючого районним відділення одного з акціонерних банків, який, не перевіривши наявність заставного майна, вніс неправдиві дані до кредитних справ лікувального центру та двох приватних підприємців і незаконно надав їм кредити. Внаслідок цих дій банк зазнав збитків на суму понад 2,1 млн. гривень. Порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

При підприємстві незаконно функціонували платні курси

На Донеччині працівниками ДСБЕЗ викрито ревізора-інспектора однієї з районних податкових інспекцій, який у 2004 році не вніс до зведеного акту перевірки державної холдінгової компанії інформацію про створення її посадовцями без відповідної ліцензії платних курсів з вивчення спеціальностей, проходження яких було обов’язковим при прийнятті на роботу. Таким чином державі завдано збитки на суму 807 тис. гривень. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.366 КК України (службове підроблення).

працівниками ДСБЕЗ викрито ревізора-інспектора однієї з районних податкових інспекцій, який у 2004 році не вніс до зведеного акту перевірки державної холдінгової компанії інформацію про створення її посадовцями без відповідної ліцензії платних курсів з вивчення спеціальностей, проходження яких було обов’язковим при прийнятті на роботу. Таким чином державі завдано збитки на суму 807 тис. гривень. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.366 КК України (службове підроблення).

"ДЗГ МВС України"


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/119024.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua