Про найбільш резонансні злочини та події на 24.03.2006 р.

24 мар, 11:14

Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 2341 заява про злочини. Вжитими заходами 1186 (50,7%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 4 вбивства, 6 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 2 розбійних напади, 26 пограбувань, 4 факти незаконного заволодіння транспортними засобами.

до органів внутрішніх справ України надійшло 2341 заява про злочини. Вжитими заходами 1186 (50,7%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 4 вбивства, 6 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 2 розбійних напади, 26 пограбувань, 4 факти незаконного заволодіння транспортними засобами.

За незаконне зберігання зброї затримано 19 осіб. У правопорушників вилучено гвинтівку, 4 обрізи мисливських рушниць, 6 одиниць саморобної вогнепальної зброї, гранату та 235 набоїв.

затримано 19 осіб. У правопорушників вилучено гвинтівку, 4 обрізи мисливських рушниць, 6 одиниць саморобної вогнепальної зброї, гранату та 235 набоїв.

За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 119 осіб. У них вилучено 59,4 кг наркотиків.

затримано 119 осіб. У них вилучено 59,4 кг наркотиків.

За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1143 особи.

, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1143 особи.

За порушеними кримінальними справами заарештовано 43 особи.

заарештовано 43 особи.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 81 дорожньо-транспортну пригоду, у яких 10 осіб загинули та 107 травмовані.

зафіксовано 81 дорожньо-транспортну пригоду, у яких 10 осіб загинули та 107 травмовані.

Упродовж минулої доби порушено 216 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості. З них 105 – у сфері службової діяльності, у тому числі 19 – про хабарництво.

У селі Житніх Горах Київської області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 27-річного місцевого жителя, який уночі 22 березня на вулиці під час сварки, що виникла на ґрунті неприязних відносин, пострілом із незареєстрованої мисливської рушниці вбив свого 20-річного односельця. Зброю вилучено.

в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 27-річного місцевого жителя, який уночі 22 березня на вулиці під час сварки, що виникла на ґрунті неприязних відносин, пострілом із незареєстрованої мисливської рушниці вбив свого 20-річного односельця. Зброю вилучено.

У Подільському районі Києва в лісопарковій зоні було знайдено мертвим з травмою голови 28-річного жителя міста Севастополь. Вжитими заходами за підозрою в скоєнні вбивства затримано двох місцевих жителів віком 22 та 19 років. Попередньо встановлено, що вони вночі 21 березня під час сварки після спільного розпивання спиртних напоїв убили його дерев’яною палицею, а труп винесли до парку.

в лісопарковій зоні було знайдено мертвим з травмою голови 28-річного жителя міста Севастополь. Вжитими заходами за підозрою в скоєнні вбивства затримано двох місцевих жителів віком 22 та 19 років. Попередньо встановлено, що вони вночі 21 березня під час сварки після спільного розпивання спиртних напоїв убили його дерев’яною палицею, а труп винесли до парку.

У Дніпропетровську в своїй квартирі було знайдено мертву жінку з травмою голови та ножовими пораненнями шиї. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою в скоєнні вбивства затримано 32-річного безробітного раніше судимого місцевого жителя, який убив потерпілу під час сварки, що виникла на ґрунті неприязних відносин.

в своїй квартирі було знайдено мертву жінку з травмою голови та ножовими пораненнями шиї. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою в скоєнні вбивства затримано 32-річного безробітного раніше судимого місцевого жителя, який убив потерпілу під час сварки, що виникла на ґрунті неприязних відносин.

У селі Крилеві Корецького району Рівненської області міліцією затримано двох жителів обласного центру віком 22 роки, які вдень 21 березня з метою крадіжки зайшли до будинку 63-річної жінки, але були застигнуті господаркою й заподіяли їй смертельні тілесні ушкодження.

міліцією затримано двох жителів обласного центру віком 22 роки, які вдень 21 березня з метою крадіжки зайшли до будинку 63-річної жінки, але були застигнуті господаркою й заподіяли їй смертельні тілесні ушкодження.

У селі Стовпинці Житомирської області за місцем проживання 58-річної пенсіонерки вилучено 41,1 кг макової соломки.

за місцем проживання 58-річної пенсіонерки вилучено 41,1 кг макової соломки.

Навчальний корпус пустили «з молотка»

У Запорізькій області працівники УДСБЕЗ викрили посадовців одного з управлінь Запорізької облдержадміністрації, які в минулому році незаконно приватизували та реалізували з аукціону товариству з обмеженою відповідальністю навчальний корпус одного з навчальних закладів вартістю майже 500 тис. гривень, який є об’єктом державної власності й не підлягає приватизації. Слідчим управлінням УМВС України області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.233 КК України (незаконна приватизація державного, комунального майна).

працівники УДСБЕЗ викрили посадовців одного з управлінь Запорізької облдержадміністрації, які в минулому році незаконно приватизували та реалізували з аукціону товариству з обмеженою відповідальністю навчальний корпус одного з навчальних закладів вартістю майже 500 тис. гривень, який є об’єктом державної власності й не підлягає приватизації. Слідчим управлінням УМВС України області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.233 КК України (незаконна приватизація державного, комунального майна).

Довели підприємство до банкрутства

У Київській області співробітники ДСБЕЗ викрили посадовців відкритого акціонерного товариства, які з метою доведення його до банкрутства без відома акціонерів передали основні засоби (будівлі, транспорт та інше) новоствореному товариству. Внаслідок цього колективу підприємства було завдано збитки на загальну суму 2,7 млн. гривень, а саме товариство визнане банкрутом. Слідчим відділенням одного з міськвідділів ГУМВС України в Київській області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.219 КК України (доведення до банкрутства).

співробітники ДСБЕЗ викрили посадовців відкритого акціонерного товариства, які з метою доведення його до банкрутства без відома акціонерів передали основні засоби (будівлі, транспорт та інше) новоствореному товариству. Внаслідок цього колективу підприємства було завдано збитки на загальну суму 2,7 млн. гривень, а саме товариство визнане банкрутом. Слідчим відділенням одного з міськвідділів ГУМВС України в Київській області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.219 КК України (доведення до банкрутства).

Луганщина оспорює першість у розмірах хабарів за оренду приміщень

На Луганщині в ході розслідування кримінальної справи, порушеної за ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара) відносно директора одного з заводів, виявлено ще один факт скоєння ним злочину. Встановлено, що він вимагав та отримав від приватного підприємця 22 тис. доларів США хабара за надання йому в оренду одного з приміщень згаданого підприємства.

в ході розслідування кримінальної справи, порушеної за ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара) відносно директора одного з заводів, виявлено ще один факт скоєння ним злочину. Встановлено, що він вимагав та отримав від приватного підприємця 22 тис. доларів США хабара за надання йому в оренду одного з приміщень згаданого підприємства.

Офісний «вулик» підгодовував чиновників НДІ

В Одесі співробітники ДДСБЕЗ викрили посадовців однієї з державних науково-дослідних установ, які протягом трьох останніх років без погодження з регіональним відділенням Фонду держмайна надали в оренду 60 суб’єктам підприємницької діяльності приміщення адміністративного будинку, а частину орендної плати, яка повинна була направлятися до державного бюджету, використали на власні потреби. Внаслідок цього державі завдано збитки на загальну суму 1,5 млн. гривень. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

співробітники ДДСБЕЗ викрили посадовців однієї з державних науково-дослідних установ, які протягом трьох останніх років без погодження з регіональним відділенням Фонду держмайна надали в оренду 60 суб’єктам підприємницької діяльності приміщення адміністративного будинку, а частину орендної плати, яка повинна була направлятися до державного бюджету, використали на власні потреби. Внаслідок цього державі завдано збитки на загальну суму 1,5 млн. гривень. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

"ДЗГ МВС України"


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/118951.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua