Тіньовик платив зарплату “в конвертах” та експлуатував неповнолітніх

24 мар, 16:58

У рамках урядової програми боротьби з виплатою несумлінними підприємцями своїм працівникам зарплати “в конвертах” податкова міліція продовжує викривати факти подібної протиправної діяльності.

Так, співробітники управління податкової міліції та управління боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, Дніпропетровської ДПА спільно з прокуратурою Амур-Нижньодніпровського району виявили цех з нелегального виробництва взуття. Там працювали без оформлення працевлаштування щонайменше 12 осіб, які отримували за свої роботу по 50-60 грн. на день. За попередніми підрахунками за останній рік у такий спосіб було виплачено близько 100 тис. грн.

Організував підпільний цех 40-річний приватний підприємець, який перестав звітувати до податкової ще з 2003 року. Взуття виготовлялося з низькоякісної шкіри на промисловому обладнанні з порушенням санітарно-епідеміологічних норм та норм охорони праці. Готова продукція збувалася на ринках Дніпропетровська та Харкова.

Не нехтував спритний тіньовик й експлуатацією праці неповнолітніх. Домовившись за грошову винагороду з директором одного з дніпропетровських профтехучилищ, він використовував його учнів як дармову робочу силу.

Усі зібрані податковими міліціонерами матеріали направлено до прокуратури для притягнення тіньовика до кримінальної або адміністративної відповідальності.

За матеріалами управління

податкової міліції ДПА у

"ДМСУ"


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/118910.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua