Литвин взяв участь у відкритті Центру ранньої медико-соціальної реабілітації дітей-сиріт

24 мар, 17:04

У п\'ятницю Голова Верховної Ради України В.М.Литвин взяв участь у відкритті Центру ранньої медико-соціальної реабілітації дітей-сиріт, позбавлених батьківської опіки та дітей з малозабезпечених сімей Житомирської області

У п´ятницю Голова Верховної Ради України Володимир Литвин взяв участь у відкритті Центру ранньої медико-соціальної реабілітації дітей-сиріт, позбавлених батьківської опіки та дітей з малозабезпечених сімей Житомирської області.

«Я робитиму все, щоб допомагати цим дітям, щоб вони мали право на дитинство, якого їх в силу різних обставин позбавили. І ми все зробимо, щоб добудувати ще один блок цього дитячого будинку. Гроші ми знайдемо, бо є багато людей, які не байдужі до долі цих дітей», - сказав В.Литвин.

Відповідаючи на запитання журналістів, Голова Верховної Ради України охарактеризував виборчу кампанію як «кволу у плані відсутності проривних ідей, у плані відсутності цільових програм дій». «Через це не видно, яка політична сила має підстави реалізувати програму» розвитку України, сказав він.

В.Литвин зазначив, що українській політиці «притаманні піар-технології», які «не тільки призвані очорнити чи сказати неправду, а найстрашніше сказати напівправду».

Голова Верховної Ради України назвав «негативною практикою» спроби деяких політичних сил знімати конкурентів з реєстрації в передостанні дні виборів. В.Литвин закликав політичні сили доводити власні переваги, «а не позбавлятися конкурентів за будь-якою зачіпкою».

"ВРУ"


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/118908.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua