Хроніки виборів на Донеччині

27 мар, 11:19

Об 12:15 у місті Дебальцево на виборчій дільниці № 148 виборчого округу № 43 представники «Комітету виборців України» виявили протоколи підсумків голосування, у яких стояли підписи всіх членів комісії. На місце виїжджали прокурор міста Дебальцево та начальник міської міліції. Члени комісії пояснили, що робили так завжди, на всіх виборах. Протоколи вилучено. Матеріали дослідчої перевірки направлено до прокуратури.

****

Об 11:52 до Славянського райвідділу міліції надійшло повідомлення, що в с. Долина Славянського р-ну в своєму будинку виявлено без зовнішніх ознак насильницької смерті Пашина Олександра Петровича, 1951 р.н., голову територіальної виборчої комісії Долинської сільської ради.

****

Об 11:25 в Пролетарський райвідділ м. Донецька від міліціонера ППСМ надійшло повідомлення, що на території виборчої дільниці №54 по вул. Роздольна, 6-а (приміщення СПТУ-114) виявлено сумку, в якій можуть бути вибухонебезпечні предмети. Під час виїзду на місце події слідчо-оперативної групи та працівників вибухотехнічної служби вказане приміщення оглянуто, вибухонебезпечних предметів не виявлено. Виборчий процес не переривався.

****

Об 11:00 до чергової частини УМВС в Донецькій області надійшло повідомлення, що в Іллічівському р-ні м. Маріуполя в приміщенні виборчої дільниці № 16 територіального виборчого округу № 48, розташованого в приміщенні технічного ліцею на пр. Ілліча, 133 несподівано помер Дідух Богдан Іванович, 1948 р.н., спостерігач від Комуністичної партії України, житель м. Маріуполя. Попередня причина смерті - серцевий напад.

ЦГЗ УМВС України в Донецькій області


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/118867.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua