Резонансні злочини та події на Україні

28 мар, 12:36

Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 2058 заяв про злочини. Вжитими заходами 1021 (49,6%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 3 вбивства, 4 факти завдання тяжких тілесних ушкоджень, 3 розбійних напади, 34 пограбування, 6 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

до органів внутрішніх справ України надійшло 2058 заяв про злочини. Вжитими заходами 1021 (49,6%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 3 вбивства, 4 факти завдання тяжких тілесних ушкоджень, 3 розбійних напади, 34 пограбування, 6 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

За незаконне зберігання зброї затримано 2 особи. У правопорушників вилучено автомат, обріз мисливської рушниці та 26 набоїв.

затримано 2 особи. У правопорушників вилучено автомат, обріз мисливської рушниці та 26 набоїв.

За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 42 особи. У них вилучено 1,1 кг наркотиків.

затримано 42 особи. У них вилучено 1,1 кг наркотиків.

За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1885 осіб.

вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1885 осіб.

За порушеними кримінальними справами заарештовано 42 особи.

заарештовано 42 особи.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 97 дорожньо-транспортних пригод, у яких 13 осіб загинули та 128 травмовані.

зафіксовано 97 дорожньо-транспортних пригод, у яких 13 осіб загинули та 128 травмовані.

Упродовж минулої доби порушено 101 кримінальну справу за злочинами економічної спрямованості, з них 40 – у сфері службової діяльності, у тому числі 8 – про хабарництво.

порушено 101 кримінальну справу за злочинами економічної спрямованості, з них 40 – у сфері службової діяльності, у тому числі 8 – про хабарництво.

У Херсоні на вулиці було знайдено мертвим з травмою голови 27-річного місцевого жителя. Вжитими заходами за підозрою в скоєнні вбивства затримано 17-річного харків’янина, учня училища. Попередньо встановлено, що він увечері 25 березня убив потерпілого на вулиці під час раптово виниклої сварки.

на вулиці було знайдено мертвим з травмою голови 27-річного місцевого жителя. Вжитими заходами за підозрою в скоєнні вбивства затримано 17-річного харків’янина, учня училища. Попередньо встановлено, що він увечері 25 березня убив потерпілого на вулиці під час раптово виниклої сварки.

У місті Снігурівка Миколаївської області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано двох місцевих жителів віком 24 та 23 років, які ввечері 25 березня в їх квартирі під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв вбили свого 30-річного приятеля.

в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано двох місцевих жителів віком 24 та 23 років, які ввечері 25 березня в їх квартирі під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв вбили свого 30-річного приятеля.

У місті Херсон у своїй квартирі було знайдено мертвим з травмою голови 58-річного пенсіонера. За підозрою в скоєнні вбивства затримано 31-річного безробітного сина потерпілого. Попередньо встановлено, що він декілька годин тому убив батька під час сварки, що виникла на ґрунті неприязних відносин.

у своїй квартирі було знайдено мертвим з травмою голови 58-річного пенсіонера. За підозрою в скоєнні вбивства затримано 31-річного безробітного сина потерпілого. Попередньо встановлено, що він декілька годин тому убив батька під час сварки, що виникла на ґрунті неприязних відносин.

У Херсоні правоохоронці затримали двох місцевих жителів віком 19 та 22 років, які вдень 26 березня в будинку 65-річного пенсіонера під час сварки, що виникла на ґрунті неприязних відносин, заподіяли господарю смертельні тілесні ушкодження.

правоохоронці затримали двох місцевих жителів віком 19 та 22 років, які вдень 26 березня в будинку 65-річного пенсіонера під час сварки, що виникла на ґрунті неприязних відносин, заподіяли господарю смертельні тілесні ушкодження.

У місті Керчі АР Крим затримано 32-річного безробітного місцевого жителя, за місцем проживання якого вилучено автомат Калашникова та 26 набоїв до нього.

затримано 32-річного безробітного місцевого жителя, за місцем проживання якого вилучено автомат Калашникова та 26 набоїв до нього.

Двоє школярів прилучилися до фальшування гривень

У Вінниці працівники ДСБЕЗ затримали злочинну групу в складі трьох місцевих жителів віком 19–17 років (двоє з них – учні школи), які за місцем проживання одного з них за допомогою комп’ютерної техніки виготовляли фальшиві купюри номіналом 5 гривень, які реалізовували на ринках міста. У правопорушників вилучено 106 таких купюр та комп’ютерну техніку.

працівники ДСБЕЗ затримали злочинну групу в складі трьох місцевих жителів віком 19–17 років (двоє з них – учні школи), які за місцем проживання одного з них за допомогою комп’ютерної техніки виготовляли фальшиві купюри номіналом 5 гривень, які реалізовували на ринках міста. У правопорушників вилучено 106 таких купюр та комп’ютерну техніку.

Колишнього посадовця правосуддя «наздогнало»

На Запоріжжі в ході розслідування кримінальної справи, порушеної за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 365 КК України (перевищення влади або службових повноважень) відносно посадових осіб Запорізької облдержадміністрації під час створення товариства з обмеженою відповідальністю викрито одного з колишніх заступників глави згаданої ОДА. Він у 1999 році підписав протокол зборів і установчий договір учасників про створення іншого товариства з обмеженою відповідальністю, згідно з яким до статутного фонду зазначеного товариства незаконно було передано цілісний майновий комплекс одного з підприємств, на відчуження якого згоди сесії облради не було. У результаті цього завдано збитки територіальній громаді на загальну суму 2,1 млн гривень. Відносно посадовця обласною прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 367 КК України (службова недбалість).

в ході розслідування кримінальної справи, порушеної за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 365 КК України (перевищення влади або службових повноважень) відносно посадових осіб Запорізької облдержадміністрації під час створення товариства з обмеженою відповідальністю викрито одного з колишніх заступників глави згаданої ОДА. Він у 1999 році підписав протокол зборів і установчий договір учасників про створення іншого товариства з обмеженою відповідальністю, згідно з яким до статутного фонду зазначеного товариства незаконно було передано цілісний майновий комплекс одного з підприємств, на відчуження якого згоди сесії облради не було. У результаті цього завдано збитки територіальній громаді на загальну суму 2,1 млн гривень. Відносно посадовця обласною прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 367 КК України (службова недбалість).

"ДЗГ МВС України"



Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/118760.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua