Затримано монети та книги

30 мар, 18:07

Переміщення через митний кордон України предметів з порушенням митних правил припинено працівниками Старобільської митниці та прикордонниками (Луганська область).

Іноземні монети було виявлено у громадянина Росії на митному посту „Лантратівка” Старобільської митниці під час перевірки особистих речей пасажирів, які прямували потягом сполученням „Москва-Луганськ”. Росіянин повідомив, що не переміщує предметів, обов’язкових до декларування. Проте після завірення митної декларації виявилося, що серед особистих речей пасажира (за фахом – моряка) знаходиться альбом з колекцією східноазіатських старовинних та сучасних монет, дозволу на переміщення яких не було. Монети вилучені і відправлені на експертизу.

В іншому випадку біля одного з прикордонних населених пунктів Луганської області в результаті спільної операції митників і прикордонників було зупинено громадянина Росії, який прямував на територію України поза пунктом пропуску. У валізах, які переміщував росіянин, було виявлено 282 сучасних друкованих видання духовного змісту як для дорослих, так і для дітей попередньою вартістю 3510 грн. Жодних документів на друковану продукцію виявлено не було.

Монети та книги затримано. Складено протоколи про порушення митних правил.

"ДМСУ"


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/118501.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua