Новий порядок особистого прийому громадян

31 мар, 17:42

У Міністерстві юстиції запроваджено новий

Порядок особистого прийому громадян

Наказом Міністерства юстиції від 29 березня 2006 року затверджено новий Порядок особистого прийому громадян Міністром, першим заступником, заступниками Міністра та іншими посадовими особами Міністерства юстиції.

Згідно з Порядком Управління розгляду звернень та прийому громадян здійснює прийом громадян з понеділка до четверга з 10 до 17 години за адресою: Київ, вулиця Городецького, 13. Вхід до приймальні громадян вільний, без оформлення перепусток.

Прийом громадян Міністром юстиції, першим заступником та заступниками Міністра відбувається лише за попереднім записом та з питань, які не можуть бути вирішені керівниками структурних підрозділів Міністерства.

Попередній (не пізніше семи днів до дня прийому) запис громадян на прийом до керівництва Міністерства здійснює Управління розгляду звернень та прийому громадян за адресою: Київ, вулиця Михайла Коцюбинського, 12, кімната 202. Громадяни можуть записатися на прийом також за телефоном 235-71-79 та обов’язково подати (не пізніше десяти днів до прийому) письмове викладення суті звернення та обґрунтування. Спеціалісти Управління проводять попередню бесіду із заявниками для з’ясування суті питання, визначення посадової особи чи органу, до компетенції яких належить вирішення даного питання.

Порядок особистого прийому громадян

Графік особистого прийому громадян Міністром,

першим заступником та заступниками Міністра

Графік особистого прийому громадян

посадовими особами Міністерства

"ДМСУ"


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/118432.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua