Про заходи протидії контрабанді на Херсонщині

04 апр, 10:59

Протягом березня поточного року херсонські митники склали 19 протоколів про порушення митних правил на суму близько 222 тис. грн.

Так, під час здійснення митного огляду теплоходу „Ф.Аміров” у громадянина Туреччини були виявлені не задекларовані електричні вироби на суму 6000 грн. По даному факту був складений протокол, товари конфісковані Суворовським судом м. Херсона.

На російському теплоході „Волго - Дон 5091” у паливній цистерні було виявлено саморобний пристрій у вигляді сталевої труби, заглушеної з одного кільця, завдяки якому зменшувалися показники пального. В результаті знайдено 30,6 т не задекларованого пального, прихованого від митного контролю. Складено протокол про порушення митних правил, за рішенням суду, з правопорушника стягнуто штраф у розмірі 10000 грн.

Крім того, Херсонською митницею спільно з органами ДАІ УМВС в Херсонській області була проведена спеціальна операція щодо виявлення та затримання автотранспорту, тимчасово ввезеного на територію України іноземними громадянами. В Херсонській області автотранспортом керували особи, що не мали на те законних підстав. На штраф-майданчику органів ДАІ знаходяться 5 автомобілів, складено 5 протоколів про порушення митних правил, 2 справи розглянуто судом м. Херсона, з порушників стягнуто штраф на суму 17 тис. грн.

"Урядовий портал"


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/118321.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua