Найбільш резонансні злочини та події на 04.04.2006 р.

04 апр, 12:33

Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 2 938 заяв про злочини. Вжитими заходами 1 434 (48,8%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 3 вбивства, 10 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 11 розбійних нападів, 57 пограбувань, 9 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

до органів внутрішніх справ України надійшло 2 938 заяв про злочини. Вжитими заходами 1 434 (48,8%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 3 вбивства, 10 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 11 розбійних нападів, 57 пограбувань, 9 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

За незаконне зберігання зброї затримано 9 осіб. У правопорушників вилучено обріз мисливської рушниці, 3 одиниці саморобної вогнепальної зброї, 6 гранат, 100 грамів вибухівки, 35 електродетонаторів та 290 набоїв.

затримано 9 осіб. У правопорушників вилучено обріз мисливської рушниці, 3 одиниці саморобної вогнепальної зброї, 6 гранат, 100 грамів вибухівки, 35 електродетонаторів та 290 набоїв.

За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 104 особи. У них вилучено 26,5 кілограма наркотиків.

затримано 104 особи. У них вилучено 26,5 кілограма наркотиків.

За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1 304 особи.

вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1 304 особи.

За порушеними кримінальними справами заарештовано 17 осіб.

заарештовано 17 осіб.

Упродовж минулої доби порушено 169 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з них 64 – у сфері службової діяльності, у тому числі 12 про хабарництво.

порушено 169 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з них 64 – у сфері службової діяльності, у тому числі 12 про хабарництво.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 103 дорожньо-транспортних пригоди, у яких 10 осіб загинули та 125 - травмовано.

зафіксовано 103 дорожньо-транспортних пригоди, у яких 10 осіб загинули та 125 - травмовано.

У місті Джанкой Автономної Республіки Крим в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 23-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він вранці 27 березня на вулиці під час раптової сварки вбив ножем 68-річну пенсіонерку.

в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 23-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він вранці 27 березня на вулиці під час раптової сварки вбив ножем 68-річну пенсіонерку.

Вбив бабусю за копійки

В місті Одеса у власному будинку було знайдено мертвою з ознаками удушення 85-річну пенсіонерку. В результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 23-річного онука померлої. Попередньо встановлено, що він вдень 1 квітня після відмови жінки позичити йому гроші задушив бабусю.

у власному будинку було знайдено мертвою з ознаками удушення 85-річну пенсіонерку. В результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 23-річного онука померлої. Попередньо встановлено, що він вдень 1 квітня після відмови жінки позичити йому гроші задушив бабусю.

У місті Одеса в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 19-річного жителя Вінницької області. Попередньо встановлено, що він вночі 5 березня в одному з барів під час раптової сварки вбив ножем 32-річного місцевого жителя.

в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 19-річного жителя Вінницької області. Попередньо встановлено, що він вночі 5 березня в одному з барів під час раптової сварки вбив ножем 32-річного місцевого жителя.

У Дніпропетровську у власній квартирі нещодавно було знайдено мертвою 38-річну громадянку без певних занять. В результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 22-річного жителя Красноперекопського району Автономної Республіки Крим. Попередньо встановлено, що він вночі 29 березня в квартирі померлої під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв задушив господарку.

у власній квартирі нещодавно було знайдено мертвою 38-річну громадянку без певних занять. В результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 22-річного жителя Красноперекопського району Автономної Республіки Крим. Попередньо встановлено, що він вночі 29 березня в квартирі померлої під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв задушив господарку.

У місті Ждановка Донецької області затримано 52-річну громадянку без постійного місця роботи, за місцем проживання якої вилучено 6 гранат РГД-42, 35 електродетонаторів та понад 250 набоїв різного калібру.

затримано 52-річну громадянку без постійного місця роботи, за місцем проживання якої вилучено 6 гранат РГД-42, 35 електродетонаторів та понад 250 набоїв різного калібру.

У Шевченківському районі міста Києва затримано 23-річного місцевого жителя, у якого вилучено 10 грамів кокаїну та 1 грам амфетаміну.

затримано 23-річного місцевого жителя, у якого вилучено 10 грамів кокаїну та 1 грам амфетаміну.

На Луганщині працівниками ДСБЕЗ викрито посадових осіб закритого акціонерного товариства, які в порушення вимог Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника” передали на баланс дочірнього підприємства обладнання на загальну суму 6,6 млн. грн.., чим завдали зазначеному товариству збитки на згадану суму. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

працівниками ДСБЕЗ викрито посадових осіб закритого акціонерного товариства, які в порушення вимог Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника” передали на баланс дочірнього підприємства обладнання на загальну суму 6,6 млн. грн.., чим завдали зазначеному товариству збитки на згадану суму. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

«Пандемія» з незаконного відшкодування ПДВ триває

У Луганській області працівниками ДСБЕЗ викрито посадових осіб одного з підрозділів державної податкової інспекції в області, які у 2003-2004 роках своєчасно не надали відділенню державного казначейства висновок про відшкодування податку на додану вартість спільному українсько-іспанському підприємству, що призвело до нарахування відсотків відшкодування з Державного бюджету понад 3,1 млн. грн. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

працівниками ДСБЕЗ викрито посадових осіб одного з підрозділів державної податкової інспекції в області, які у 2003-2004 роках своєчасно не надали відділенню державного казначейства висновок про відшкодування податку на додану вартість спільному українсько-іспанському підприємству, що призвело до нарахування відсотків відшкодування з Державного бюджету понад 3,1 млн. грн. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

У місті Харків працівниками ДСБЕЗ викрито директора товариства з обмеженою відповідальністю, який у 2003 році при формуванні податкового кредиту підробив декларацію з ПДВ, внаслідок чого у 2005 році незаконно отримав з державного бюджету відшкодування ПДВ на загальну суму 4,9 млн. грн. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.5 ст.191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

працівниками ДСБЕЗ викрито директора товариства з обмеженою відповідальністю, який у 2003 році при формуванні податкового кредиту підробив декларацію з ПДВ, внаслідок чого у 2005 році незаконно отримав з державного бюджету відшкодування ПДВ на загальну суму 4,9 млн. грн. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.5 ст.191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

На Хмельниччині працівниками ДСБЕЗ викрито посадових осіб одного з місцевих підрозділів державної податкової інспекції, які підробили висновок про відшкодування ПДВ товариству з обмеженою відповідальністю, який направили на виконання у відділення державного казначейства в одному з районів області, внаслідок чого зазначене товариство незаконно отримало з державного бюджету відшкодування ПДВ у сумі понад 3,8 млн. гривень. Обласною прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочинів передбачених ч.2 ст.364 та ч.2 ст.366 КК України (зловживання владою або службовим становищем та службове підроблення).

працівниками ДСБЕЗ викрито посадових осіб одного з місцевих підрозділів державної податкової інспекції, які підробили висновок про відшкодування ПДВ товариству з обмеженою відповідальністю, який направили на виконання у відділення державного казначейства в одному з районів області, внаслідок чого зазначене товариство незаконно отримало з державного бюджету відшкодування ПДВ у сумі понад 3,8 млн. гривень. Обласною прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочинів передбачених ч.2 ст.364 та ч.2 ст.366 КК України (зловживання владою або службовим становищем та службове підроблення).

Для отримання зброї психоневролог – не перепона

У місті Харків працівниками ДСБЕЗ викрито посадовця психоневрологічного диспансеру, який отримав 2,6 тис. грн. хабара від місцевого жителя за видачу медичних довідок на право отримання вогнепальної зброї та спецзасобів, призначених для стрільби набоями з гумовими кулями. Органами прокуратури міста порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.368 КК України (одержання хабара).

працівниками ДСБЕЗ викрито посадовця психоневрологічного диспансеру, який отримав 2,6 тис. грн. хабара від місцевого жителя за видачу медичних довідок на право отримання вогнепальної зброї та спецзасобів, призначених для стрільби набоями з гумовими кулями. Органами прокуратури міста порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.368 КК України (одержання хабара).

"ДЗГ МВС України"


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/118306.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua