Найбільші злочини на Україні за 05.04.2006 р.

05 апр, 12:21

Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 2657 заяв про злочини. Вжитими заходами 1375 (51,8%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 4 вбивства, 4 факти завдання тяжких тілесних ушкоджень, 9 розбійних нападів, 48 пограбувань, 9 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

до органів внутрішніх справ України надійшло 2657 заяв про злочини. Вжитими заходами 1375 (51,8%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 4 вбивства, 4 факти завдання тяжких тілесних ушкоджень, 9 розбійних нападів, 48 пограбувань, 9 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

За незаконне зберігання зброї затримано 15 осіб. У правопорушників вилучено обріз мисливської рушниці, 7 одиниць саморобної вогнепальної зброї, 2 гранати, 1 кг вибухівки та близько 4 тис. набоїв.

затримано 15 осіб. У правопорушників вилучено обріз мисливської рушниці, 7 одиниць саморобної вогнепальної зброї, 2 гранати, 1 кг вибухівки та близько 4 тис. набоїв.

За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 128 осіб. У них вилучено 17,9 кг наркотиків.

затримано 128 осіб. У них вилучено 17,9 кг наркотиків.

За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1309 осіб.

, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1309 осіб.

За порушеними кримінальними справами заарештовано 38 осіб.

заарештовано 38 осіб.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 99 дорожньо-транспортних пригод, у яких 8 осіб загинули та 117 травмовані.

зафіксовано 99 дорожньо-транспортних пригод, у яких 8 осіб загинули та 117 травмовані.

Упродовж минулої доби порушено 29 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з яких 15 – у сфері службової діяльності.

В Одесі на вулиці було знайдено мертвою з травмою голови 25-річну дівчину. За підозрою в скоєнні вбивства затримано трьох місцевих жителів віком 17-18 років, які вночі 2 квітня, перебуваючи в стані наркотичного сп’яніння, з хуліганських спонукань заподіяли потерпілій смертельні тілесні ушкодження.

на вулиці було знайдено мертвою з травмою голови 25-річну дівчину. За підозрою в скоєнні вбивства затримано трьох місцевих жителів віком 17-18 років, які вночі 2 квітня, перебуваючи в стані наркотичного сп’яніння, з хуліганських спонукань заподіяли потерпілій смертельні тілесні ушкодження.

У Тернополі працівники міліції затримали 29-річного безробітного місцевого жителя, який увечері 2 квітня в під’їзді житлового будинку зґвалтував 44-річну жінку, після чого заподіяв їй смертельні тілесні ушкодження.

працівники міліції затримали 29-річного безробітного місцевого жителя, який увечері 2 квітня в під’їзді житлового будинку зґвалтував 44-річну жінку, після чого заподіяв їй смертельні тілесні ушкодження.

У Луцьку в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 42-річну громадянку Словаччини, яка восени минулого року шахрайським шляхом отримала 2,5 тис. гривень від 76-річної місцевої жительки.

в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 42-річну громадянку Словаччини, яка восени минулого року шахрайським шляхом отримала 2,5 тис. гривень від 76-річної місцевої жительки.

У Донецьку затримано 51-річного безробітного, раніше судимого місцевого жителя, у якого вилучено 950 грамів вибухівки та два електродетонатори.

затримано 51-річного безробітного, раніше судимого місцевого жителя, у якого вилучено 950 грамів вибухівки та два електродетонатори.

У Київській області затримано 50-річного приватного підприємця, за місцем проживання якого вилучено гранату «РГД-5», 2,4 тис. набоїв до різної зброї, 59 запалів до гранат та 27 електродетонаторів.

затримано 50-річного приватного підприємця, за місцем проживання якого вилучено гранату «РГД-5», 2,4 тис. набоїв до різної зброї, 59 запалів до гранат та 27 електродетонаторів.

У Солом’янському районі Києва затримано 21-річну дівчину та 22-річного чоловіка, у яких вилучено 0,9 грама героїну.

затримано 21-річну дівчину та 22-річного чоловіка, у яких вилучено 0,9 грама героїну.

На Волині затримано торговців фальшивими доларами

У Волинській області працівниками ДСБЕЗ викрито двох безробітних жителів Любешівського району віком 35 і 37 років та двох громадян Молдови – 50-річного батька та 26-річного сина. Попередньо встановлено, що вони протягом двох останніх років займалися збутом на території України фальшивих купюр номіналом 100 доларів США. У них вилучено 41 фальшиву купюру зазначеного номіналу, виготовлену з використанням комп’ютерної техніки. Правопорушників затримано. УМВС України у Волинській області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.199 КК України (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів чи білетів державної лотереї).

працівниками ДСБЕЗ викрито двох безробітних жителів Любешівського району віком 35 і 37 років та двох громадян Молдови – 50-річного батька та 26-річного сина. Попередньо встановлено, що вони протягом двох останніх років займалися збутом на території України фальшивих купюр номіналом 100 доларів США. У них вилучено 41 фальшиву купюру зазначеного номіналу, виготовлену з використанням комп’ютерної техніки. Правопорушників затримано. УМВС України у Волинській області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.199 КК України (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів чи білетів державної лотереї).

У Донецькій області співробітники ДСБЕЗ викрили посадовців однієї з шахт, які використали для виробничих потреб гірниче обладнання, яке було передано їм на відповідальне зберігання відкритим акціонерним товариством. Зазначеному товариству завдано збитків на суму 14,7 млн. гривень. Прокуратурою області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

співробітники ДСБЕЗ викрили посадовців однієї з шахт, які використали для виробничих потреб гірниче обладнання, яке було передано їм на відповідальне зберігання відкритим акціонерним товариством. Зазначеному товариству завдано збитків на суму 14,7 млн. гривень. Прокуратурою області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

Хабар - за працевлаштування до лікарні

У Миколаївській області працівники ДСБЕЗ викрили заступника головного лікаря однієї з районних лікарень, яка вимагала та отримала від двох місцевих жительок 1,1 тис. гривень хабара за сприяння в працевлаштуванні їх у зазначену лікарню. Посадовця затримано. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.368 КК України – одержання хабара.

працівники ДСБЕЗ викрили заступника головного лікаря однієї з районних лікарень, яка вимагала та отримала від двох місцевих жительок 1,1 тис. гривень хабара за сприяння в працевлаштуванні їх у зазначену лікарню. Посадовця затримано. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.368 КК України – одержання хабара.

Державну власність продали в приватні руки

На Тернопільщині співробітники ДСБЕЗ викрили двох посадовців одного з підрозділів юстиції, які взимку 2004 року, відповідно до рішення суду, описали частину обладнання відкритого акціонерного товариства (державна частка в статутному фонді якого складає 55,8 %), яке у подальшому було реалізовано за заниженими цінами малому приватному підприємству. Внаслідок цього державі було завдано збитків на суму 300 тис. гривень. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.364 і ч.2 ст.367 КК України (зловживання владою або службовим становищем та службова недбалість).

співробітники ДСБЕЗ викрили двох посадовців одного з підрозділів юстиції, які взимку 2004 року, відповідно до рішення суду, описали частину обладнання відкритого акціонерного товариства (державна частка в статутному фонді якого складає 55,8 %), яке у подальшому було реалізовано за заниженими цінами малому приватному підприємству. Внаслідок цього державі було завдано збитків на суму 300 тис. гривень. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.364 і ч.2 ст.367 КК України (зловживання владою або службовим становищем та службова недбалість).

На Харківщині працівниками ДСБЕЗ викрито посадовців приватного підприємства, які в минулому році надали до банку фінансовий звіт, де завищили розмір доходу від реалізації продукції, у результаті чого незаконно отримали кредит на суму 1,1 млн. гривень. УМВС України в Харківській області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.222 КК України (шахрайство з фінансовими ресурсами).

працівниками ДСБЕЗ викрито посадовців приватного підприємства, які в минулому році надали до банку фінансовий звіт, де завищили розмір доходу від реалізації продукції, у результаті чого незаконно отримали кредит на суму 1,1 млн. гривень. УМВС України в Харківській області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.222 КК України (шахрайство з фінансовими ресурсами).

"ДЗГ МВС України"


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/118220.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua